Her ne kadar hala sisteme giremesem de Halk Eğitim'den aldığım bilgi sonucunda Koordinatör HEM'e gittim ve nihayet bugün ben de Diplomama kavuştum.

Sağolasın Özgür, seninkide hayırlı olsun seninle aynı Dönem mezunlarıyız bunların arasında seninki de vardır yakında sen de kavuşursun Diplomana. Üniversite hayatında başarılar diliyorum.ozgur yazdı:Ne güzel hayırlı olsun sana. ve emeklerine sağlık gercekten calısanların. bizimkiler hala gelmedi ama, neredeyse vizeler bitti,finallere gireceğim üniversitede bahar dönemine gecicem. ama hala diplomam basılmadı.neyse bekliyecegız artık sabırla tekrar -hayırlı olsun.
Teşekkür ederim DeKaN, amin diyorum darısı seninle birlikte bu yolda ilerleyen herkesin başına.DeKaN yazdı:Hayırlı olsun kardelen abla darısı başımıza
Hımm aramızda siz biz diye bir ayırım olduğunu hiç düşünmemiştim doğrusu.emrahk yazdı:Sanırım fotoğraflar ve diplomalar MAÖL'e ait. Çünkü fotoğraflarda Mesleki Açık Öğretim Lisesi Müdürü'nü görüyorum. Ki diplomalar da bizim diplomalara benziyor...
kardelen198 yazdı:Sağolasın Özgür, seninkide hayırlı olsun seninle aynı Dönem mezunlarıyız bunların arasında seninki de vardır yakında sen de kavuşursun Diplomana. Üniversite hayatında başarılar diliyorum.ozgur yazdı:Ne güzel hayırlı olsun sana. ve emeklerine sağlık gercekten calısanların. bizimkiler hala gelmedi ama, neredeyse vizeler bitti,finallere gireceğim üniversitede bahar dönemine gecicem. ama hala diplomam basılmadı.neyse bekliyecegız artık sabırla tekrar -hayırlı olsun.
Teşekkür ederim DeKaN, amin diyorum darısı seninle birlikte bu yolda ilerleyen herkesin başına.DeKaN yazdı:Hayırlı olsun kardelen abla darısı başımıza
Bu arada son resimde arka plandaki slogana gözüm takıldı, herkes yarım kalan eğitimini tamamlasın kimse ben yapamam diye düşünmesin.
BÜTÜN OKULLARIMIZ SİZE AÇIK YETER Kİ YOLA ÇIK