19-20 OCAK SINAV..
19-20 OCAK SINAV..
PSİKOLOJİ - 1
SOSYOLOJİ - 1
TURİZM - 2
HUKUK - 1 DEMOKRASİ VE İNSAN HAKLARI 1
İŞLETME - 1
İŞLETME - 2
MANTIK - 1
Bu seçmeli derslerden sınava giren arkadaslar varmı ortak ve alan derslerı bitti neredeyse seçmeli dersler kaldı sorular kolaymı ?
SOSYOLOJİ - 1
TURİZM - 2
HUKUK - 1 DEMOKRASİ VE İNSAN HAKLARI 1
İŞLETME - 1
İŞLETME - 2
MANTIK - 1
Bu seçmeli derslerden sınava giren arkadaslar varmı ortak ve alan derslerı bitti neredeyse seçmeli dersler kaldı sorular kolaymı ?
Re: 19-20 OCAK SINAV..
Çok basit dersler sen kredin kaç ?
İsyan etmişim ben, öyle bir zerreyim ki aleme baş kaldırmışım.
-
- Doktor
psikoloji , sosyoloji , turizm derslerinden girdim ve hepsini rahatlıkla verdim ama ders çalışan biriyim kitaplarını okudum not tuttum online testleri yaptım...sen de başarırsın bence.
diğer dersler çoğu biraz sayısal gibi bana sıkıcı ve karışık geliyor.
diğer dersler çoğu biraz sayısal gibi bana sıkıcı ve karışık geliyor.
İşletme dersi bana çok kolay geldi ikisinide dönemin başında verdim piskolojide kolay ama her sınav birbirine benzemiyor neyse bu dönem sosyoloji 1 den gireceğim hatta sosyoloji 1 de tuttuğum notları hangi sınavda hangileri çıkmış onlarıda altına not aldım sosyolojide soruyu dikkatli okumak gerekiyor birde sosyolojide azda olsa geçmiş sınav testlerini çözmek gerekiyor sosyolojide biraz bilgin olduktan sonra bazı soruları tahmin yürüterek bile rahatlıkla çözersin bakalım ocakda sosyoloji 1 den kaç alabilecegim
Bu forumdaki Eski arkadaşları özledim. Face de behchat chatin diye aramanın yeterli.
emrah abim sosyoloji çok kolay abim ya çok rahat aldım ben onu şimdi sosyoloji 2 seçtim. Allah izin verir ise bundan da 70 ile 100 arası bir puanla geçerim.
DeKaN yazdı:emrah abim sosyoloji çok kolay abim ya çok rahat aldım ben onu şimdi sosyoloji 2 seçtim. Allah izin verir ise bundan da 70 ile 100 arası bir puanla geçerim.
Sosyolojiyi geçecegime inanıyorum ama yüksek bir notla geçmek isterim inşallah 70 degil inşallah 90 dan aşağı düşmezsin sende.
Bu forumdaki Eski arkadaşları özledim. Face de behchat chatin diye aramanın yeterli.
İnşallah hedefim en az 70 almak. Ama eğer planım tutarsa 100 bile alabilirim. Sosyoloji dersinin din kültürü ve ahlak bilgisinden bir farkı yok 

Hukuk calısmam lazım sanırım aralarında en zor hukuk