askerlik yardım
askerlik yardım
ben aol de okuyorum kredim 191 dönem: 13 bu sene ygs sınavınada giriyorum askerliğimi tecil edebiliyor muyum askerlik şubesine gittim 29 yaşına kadar tecil ettirebilirsin dediler halk eğitime gittim dönemim 13 oldu tecil yapabiliyor muyum diye sordum benim gibi bir kaç kişi daha gitmiş oluyo dediler bi sıkıntı çıkmıyomuş ben ek c2 belgesini yani halk eğitimden aldığım belgeyi nufusa kayıtlı olduğum askerlik şubesine gönderdim ama henüz ulaşmamış yani aslında benim sorduğum şey benim durumumda olan varmı varsa tecil yapabilmiş mi bi yardımcı olursanız çok sevinicem şimdiden sağolun
Re: askerlik yardım
bu durumda olan kimse yokmu ya tek benmi varım
Askerlikle ilgili bilgisi olan forumda az maalesef. Bayan arkadaşlar ve yaşı küçük olanlar konu ile ilgili olmadıkları için cevap gecikebilir. Ayrıca askerlik le ilgili sorularınız için forumda bir başlık var bir de oraya yazarsanız belki ilgili arkadaşlar cevap yazar

başllığı bulamadım bi link atarsan sevinirim
http://www.aciklise.net/Forum/viewforum ... 7a442837bc
Bu linkte 6. sırada askerlik tecil işlemleri ile ilgili konular mevcut
Bu linkte 6. sırada askerlik tecil işlemleri ile ilgili konular mevcut

Yeni Askerlik Kanununa göre, lise talebeleri de (AÖL öğrencileri dahil olmak üzere) 29 yaşına kadar tecil hakkına sahip. Ancak AÖL resmi sitesinde "toplam dönemi 12 olana kadar.." ibaresi var. Aslında yasa ile AÖL burada çelişiyor. Sana ek-c2 belgesi hazırladılarsa ve kütüğünün bulunduğu yerin şubesine yollandıysa sorun çıkacağını sanmıyorum. Çünkü sorun çıksa sana belgeyi hazırlayan yerden çıkmalıydı ve "12 dönemi aştığın için belge düzenleyemeyiz." denilmeliydi. Tabi kesin de konuşamam, askerlik şubelerinin kendi tasarruflarına göre kabul etmeme ihtimali de var. Şubenin numarasını bulup arayıp sorman yararına olacaktır...kara yazdı:ben aol de okuyorum kredim 191 dönem: 13 bu sene ygs sınavınada giriyorum askerliğimi tecil edebiliyor muyum askerlik şubesine gittim 29 yaşına kadar tecil ettirebilirsin dediler halk eğitime gittim dönemim 13 oldu tecil yapabiliyor muyum diye sordum benim gibi bir kaç kişi daha gitmiş oluyo dediler bi sıkıntı çıkmıyomuş ben ek c2 belgesini yani halk eğitimden aldığım belgeyi nufusa kayıtlı olduğum askerlik şubesine gönderdim ama henüz ulaşmamış yani aslında benim sorduğum şey benim durumumda olan varmı varsa tecil yapabilmiş mi bi yardımcı olursanız çok sevinicem şimdiden sağolun
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk