Sınav hakkında kafama takılan ufak ayrıntılar

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
Cevapla
Xabi Alonso
Yardımcı Asistan
Mesajlar: 79
Kayıt: 06 Eki 2012, 13:10

Sınav hakkında kafama takılan ufak ayrıntılar

Mesaj gönderen Xabi Alonso » 19 Oca 2013, 14:08

Ben cüzdan taşımayı sevmıyorum koskoca kimliğide bitarafıma sokacak değilim onun yerine ehliyeti götürsem nasıl olur sorun çıkar mı ? Birde sınav giriş belgesi bizde mi kalıcak sınav içinde vs yoksa bir yetkiliye verecekmiyiz ? + bonus soru olarakta :mrgreen: Şimdi adıma düzenlenmiş özel cevaplama kodlama yapacağım kağıdı aldıgımda zaten o oturumda hangi derslerden sınava girdiğim yazacak bende ona göre o dersin sorularını verilen kitapçıkda bulucam çözücem değil mi ?

Okadar çeşit çeşit ders varki hangi dersten sınava giricektim onu unuturum diye korkuyorum ilk kez giricem nan sınava :mrgreen: Hadi başarılar herkese.



MaVeRa
Acemi
Mesajlar: 66
Kayıt: 04 Oca 2013, 04:50

Re: Sınav hakkında kafama takılan ufak ayrıntılar

Mesaj gönderen MaVeRa » 19 Oca 2013, 19:47

Xabi Alonso yazdı:Ben cüzdan taşımayı sevmıyorum koskoca kimliğide bitarafıma sokacak değilim onun yerine ehliyeti götürsem nasıl olur sorun çıkar mı ? Birde sınav giriş belgesi bizde mi kalıcak sınav içinde vs yoksa bir yetkiliye verecekmiyiz ? + bonus soru olarakta :mrgreen: Şimdi adıma düzenlenmiş özel cevaplama kodlama yapacağım kağıdı aldıgımda zaten o oturumda hangi derslerden sınava girdiğim yazacak bende ona göre o dersin sorularını verilen kitapçıkda bulucam çözücem değil mi ?

Okadar çeşit çeşit ders varki hangi dersten sınava giricektim onu unuturum diye korkuyorum ilk kez giricem nan sınava :mrgreen: Hadi başarılar herkese.
1) Ehliyetide kabul ediyolar..
2)sınav giris belgesi sizde kalıyor, görevliler bakıyor geri iade ediyolar, konturol amaclı,
3).sen hangi dersleri sectiysen onları kitapcıkta bulup ,cözüp :) cvp ları işaretliyceksiniz..
4)unutma şansın yok :) zaten sınav giriş belgesi hatırmak için var :) unutsan bile girdiginde sınava hatırlarsın ... başarılar...
Ey Dünya ;Yüzüne Bakılasın Yok da, YARADAN'ın Emriyle ''SANA GELİŞİM''.
Hani , İki Ateş Arasında Yaşanır ya , İşte Öyle Bir Şey ''SANA DİRENİŞİM..
.

Cevapla

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön