19-20 ocak sınav soruları ve cavapları açıklandı
-
- Yardımcı Asistan
- Hayatmı'OdaNe
- Doçent
Re: 19-20 ocak sınav soruları ve cavapları açıklandı
çok saol hepsine baktım ama aklımdakilerle bi tek geometri sallamasyon onu bilmiyorum ama 28 kredi aldm öyle düşünüyorm zaten en düşük kimya inş. geometriyide geçmişimdir 

26 kredi almışım bu ingilizceden çektiğim ne ya iki tane ingilizceden yine kalmışım arkadaşlar 2 den 8 kadar ingilizceler var sizce krediyi tamamlayıp ek sınavda muaf olmak içinmi gireyim yoksa temmuzda ingilizcelerin hepsini seçip şansımımı deneyim
Bu forumdaki Eski arkadaşları özledim. Face de behchat chatin diye aramanın yeterli.
bence ingilizceleri yaz geçemezsen muaf olmaya bak derim.benimde ingilizce 3 taneydi bu dönem 6-7-8 ing.6 dan bu sınavda muaf olacağım.ing. 7 den geçemezsem mayıs ayında muaf ing.8 de temmuzda muaf olurum kalırsam şayet.ben ingilizceleri kredilerimi azaltmasına rahmen sürekli seçtim muaf olmak için.
-
- Doktor
30 kredi almışım çok şükür 

Matematik 2 yine kalmisim, muaf olmaktan baska care yok sanirim, ne yapsam olmuyor.. Diger 13 dersi gecmisim cok sükür.
Yalanlar üzerine inşa ettiğin onca çocuksu aşkın sayesinde
evet belki de cümle cihana hükmetmen sağlanacak
fakat tarihte asla, sahiden sana ait bir masal olmayacak!
çünkü muhtaç olduğun kudret ve de haysiyet, senin hain damarlarında zaten yok!
Ö.G.
- Hayatmı'OdaNe
- Doçent
tebrikler herkezidersçalışankız yazdı:30 kredi almışım çok şükür
ders çalışan kız senin derslerin arasında sayısal varmıydı?
-
- Doktor
yok ben zorunluları verdim bi daha da sayısal almadım...aslında hep kolay dersler kaldı...Hayatmı'OdaNe yazdı:tebrikler herkezidersçalışankız yazdı:30 kredi almışım çok şükür
ders çalışan kız senin derslerin arasında sayısal varmıydı?
ingilizce hariç tabi çok çalışınca geçiyorum ama stres kaynağım...
Yav ingilizceden çektiklerinizi görünce üzülüyorum. Ben bir kere bile kalmadım ve bu sınavda 8e girdim, bundan da yüksek bir puan bekliyorum. Keşke elimizden bişey gelse de yardımcı olabilsek 

Çarşamba-Cumartesi arasında çalıştım 10 kredi yeter demiştim çok şükür 21 kredi almışım 
Arkadaşlar bilinç altınıza yerleştirmişsiniz ingilizceden muaf olucam ya da veremeyeceğim, bu düşünce size ingilizceden kalmanızdaki en büyük engel!
Yapabileceğinize inanırsanız bence olur.
Benim 4. dönemim ve ingilizce 4 kontrol ettiğim kadarı ile 65 almışım.
Muhteşem bir ingilizcem yok fakat kitabı bile açmadım, az çok 1. ve 2. seviye belediyenin ingilizce kursuna gitmiştim yıllar önce hepsi o.
İsterseniz olur. istemezsenizde saçma sapan 20 soru için 3 dönem sırtınızda taşırsınız.

Arkadaşlar bilinç altınıza yerleştirmişsiniz ingilizceden muaf olucam ya da veremeyeceğim, bu düşünce size ingilizceden kalmanızdaki en büyük engel!
Yapabileceğinize inanırsanız bence olur.
Benim 4. dönemim ve ingilizce 4 kontrol ettiğim kadarı ile 65 almışım.
Muhteşem bir ingilizcem yok fakat kitabı bile açmadım, az çok 1. ve 2. seviye belediyenin ingilizce kursuna gitmiştim yıllar önce hepsi o.
İsterseniz olur. istemezsenizde saçma sapan 20 soru için 3 dönem sırtınızda taşırsınız.
Cahillerle tartışmayın çünkü ben hiç yenemedim - Gazali
Cahille girme münakaşaya; ya sinirini zıplatır havaya ya da yazık olur adabına - Mevlana
Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Hz. Muhammed
Cahille girme münakaşaya; ya sinirini zıplatır havaya ya da yazık olur adabına - Mevlana
Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Hz. Muhammed