ocak sınavında bana gözetmen bittimi dedi bende bitti ama zil çalana kadar bekleyecem dediğimde biraz canı sıkıldı ama bozuntuya vermedi sadece son kalan öteki arkadaş hatrına zil çalmadan çıktım

evdeekmekyok yazdı:arkadas dikkatli ol öğretmen kıl kaparsa cevaplarını dahi silebilir herşeyi yapar ,hakkını sonuna kadar kullan saatini bekle ama zıt gitme, örnekelri çok yan, dikkatli ol
Diyorsun fakat seninde yaptığın çok doğru bişey deyil.emrah42 yazdı: Bizim gözümüzün önünde poşete katıp öyle götürüyorlar ama başka bir yere götürüp orada değiştiriyorlarsa bilemem her zaman Allah doğrunun yardımcısıdır yapan kendine yapar
4Revenge yazdı:Diyorsun fakat seninde yaptığın çok doğru bişey deyil.emrah42 yazdı: Bizim gözümüzün önünde poşete katıp öyle götürüyorlar ama başka bir yere götürüp orada değiştiriyorlarsa bilemem her zaman Allah doğrunun yardımcısıdır yapan kendine yapar
dersçalışankız yazdı:bu şifre skandalı çıkmadan önce yardımın alenen yapldığını hatta kapılardan mat-1 var mı? fizik 2 var mı? diye cevapların verildiğini biliniyor ama son 2 senedir her iki tarafta tırstığı için böyle şeyler kalmadı diye biliyorum ben de 2011 de başladım hiç görmedim hatta tam tersi sıkı kurallar uygulandı... senin ki münferit bir olay denk gelmiş diye düşünüyorum..ha.şaşırdım o yüzden sordum nerde diye çünkü bazı şehirlerde küçük ilçelerde herkes birbirini tanıdığı için yardımlar olabiliyor.