12-20 Ocak sınav soruları ne zaman yayınlanır?

Her Konuda Tartışabilirsiniz
ThunderVolt

12-20 Ocak sınav soruları ne zaman yayınlanır?

Mesaj gönderen ThunderVolt » 22 Oca 2013, 08:05

Bilen var mı? sorular ve cevapları ne zaman internete yüklenir? :)

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Re: 12-20 Ocak sınav soruları ne zaman yayınlanır?

Mesaj gönderen kripton » 22 Oca 2013, 19:45

şu linki takip edin http://www.aciklise.net/ yakında yayınlamaları lazım
Resim

Armageddon
Asistan

Mesaj gönderen Armageddon » 22 Oca 2013, 22:14

Türk İnsanının Türk Hocalarının Türk eğitimcilerinin beyni nezaman yeni model olursa ozaman yayınlanır arkadaşım sanki uzaya mekik döşüyorlar ellerinde olan birşey internet ortamında 10 dakıkalık iş işlerine geldiği gibi davranıyorlar bukadar insanı bekletmek zorundalar mı ne olur 1o dakıkalarını bu ıse ayırsalar olurler mı soru ve cevaplar ellerınde vardır heralde soruları ve cevapları kendılerı çözuyorlar suan

epidoras
Uzman Doktor

Mesaj gönderen epidoras » 22 Oca 2013, 23:03

Sınavda en sona kaldıysanız görmüşsünüzdür. Özel kargo şirketleri ile taşınıyor sınav kağıtlarınız.
Basit bir güvenlik yöntemi olsada:
Kargo poşetlerine konularak mühürleniyor, Pazartesi denetmen tarafıdan kapıya gelen kargo görevlisine okuldan teslim ediliyor.
Kargo Pazartesi akşamı diğer kargolar ile birlikte Kargo toplama merkezine gönderiyor. Kargo toplama merkezi saat 23 sularına kadar tüm ilçelerden gelen kargoları paketleri gitmesi gereken yerlerin araçlarına yükleniyor. Tahminen en iyi ihtimalle sınav cevap kağıtlarımız Salı sabahı(saat:10:00 gibi) Açık Öğretim Lisesi merkezine ulaşıyor.

Ankaraya 600km den daha uzakta olan şehirlerden gelecek evraklarda aktarma merkezlerinden bir sonraki gün teslim ediliyor.

Yani Türkiye çapında yapılan sınavın cevap kağıtları hiç bir aksilik olmazsa Çarşamba günü öğlene kadar Ankara merkeze ulaşmış oluyor.

Merkezde tek tek sayılır, eksik olmadığı tespit edilirse imzalanır ve müdüre çıkar.

Müdür de onay verir imzalar. Sonraki süreçte Müdür e bir yazı daha imzalatırlar Bilgi İşlemin soruları yayınlaması için.

Müdürün masasının üzerinde imza klasöründe durur ve akşam çıkmadan imzalar ve en geç 2 iş günü içinde siteye bilgi işlem tarafından konur...

Nasıldı? Ölüm gibi mi dersiniz?

Buna bürokrasi deniyor :)
Cahillerle tartışmayın çünkü ben hiç yenemedim - Gazali
Cahille girme münakaşaya; ya sinirini zıplatır havaya ya da yazık olur adabına - Mevlana
Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Hz. Muhammed

epidoras
Uzman Doktor

Mesaj gönderen epidoras » 22 Oca 2013, 23:06

Bürokrasi için örnek:
Resim
Cahille girme münakaşaya; ya sinirini zıplatır havaya ya da yazık olur adabına - Mevlana

Armageddon
Asistan

Mesaj gönderen Armageddon » 23 Oca 2013, 17:22

yemişim bürokrasisini ne olacak erkenden yayınlanınca cevap anahtarları sınav kağıtları cıkartılıp yanlıslar mı duzeltılecek hayır bı keresınde sınavdan bır gun sonra pazartesı gunu acıklanmıştu keyiflerine göre yayınlıyorlar bürokrasi falan değil ayrıca cevap ve sorular onlarda zaten var amacaları zorla kendılerıne beddua ettırmek ulasıyorlar acık lıse ogrencılerını adam yerıne koymuyorlar

epidoras
Uzman Doktor

Mesaj gönderen epidoras » 24 Oca 2013, 00:41

Armageddon yazdı:yemişim bürokrasisini ne olacak erkenden yayınlanınca cevap anahtarları sınav kağıtları cıkartılıp yanlıslar mı duzeltılecek hayır bı keresınde sınavdan bır gun sonra pazartesı gunu acıklanmıştu keyiflerine göre yayınlıyorlar bürokrasi falan değil ayrıca cevap ve sorular onlarda zaten var amacaları zorla kendılerıne beddua ettırmek ulasıyorlar acık lıse ogrencılerını adam yerıne koymuyorlar
Hocam çok sinirlenmişsin yahu sakin ol :)

Bilgidiğim kadarı ile Açık Lisenin sınav sonuçları tek bir okuma merkezi olan yerde okunuyor oda Ankarada

Orada kaçtane optik okuyucu vardır bilmiyorum ama 100 bin kişinin opik okuyucu ile sınav sonuçları okumak ister istemez bir miktar zaman alacaktır fakat elbette ki 2 ay almaması lazım. Mesai saatleri içerisinde çalışıldığı sürede zannediyorum ki istenirse 2-3 haftada biter okunma işlemi ve yayınlanabilir. Bir iki günde okunup yayınlanabileceğine inancım maalesef yok.

Armageddon
Asistan

Mesaj gönderen Armageddon » 27 Oca 2013, 18:05

epidoras yazdı:
Armageddon yazdı:yemişim bürokrasisini ne olacak erkenden yayınlanınca cevap anahtarları sınav kağıtları cıkartılıp yanlıslar mı duzeltılecek hayır bı keresınde sınavdan bır gun sonra pazartesı gunu acıklanmıştu keyiflerine göre yayınlıyorlar bürokrasi falan değil ayrıca cevap ve sorular onlarda zaten var amacaları zorla kendılerıne beddua ettırmek ulasıyorlar acık lıse ogrencılerını adam yerıne koymuyorlar
Hocam çok sinirlenmişsin yahu sakin ol :)

Bilgidiğim kadarı ile Açık Lisenin sınav sonuçları tek bir okuma merkezi olan yerde okunuyor oda Ankarada

Orada kaçtane optik okuyucu vardır bilmiyorum ama 100 bin kişinin opik okuyucu ile sınav sonuçları okumak ister istemez bir miktar zaman alacaktır fakat elbette ki 2 ay almaması lazım. Mesai saatleri içerisinde çalışıldığı sürede zannediyorum ki istenirse 2-3 haftada biter okunma işlemi ve yayınlanabilir. Bir iki günde okunup yayınlanabileceğine inancım maalesef yok.
Kardeş Benim Sinirlendiğim Falan Yok Beni Sinirlendiriyorlar Açık Lise Öğrencilerini Hiçe sayıyorlar tamam kimse onlardan sınav sorularını 1 günde açıklamalarını beklemiyor ama sınav soru cevap anahtarını en geç çarsamba günü sabahı koymaları lazım en erkende salı ama onlar sanki taş devrinde yaşıyormuş gibi davranıyorlar. 3 martta açıklanıcak sınav sonuçları bekleriz onu ama optik okuyucu milli eğitimde 1tane yoktur heralde koskoca devlet 1 tane optık okuyucaya kalacak değil tahminen 5 yada 10 tane olsa sınavı 20 gün içinde açıklamaları lazım

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön