ACIK LISEYE YENI KAYIT OLDUM YARDIM
-
ACIK LISEYE YENI KAYIT OLDUM YARDIM
BEN ACIK LISEYE YENI KAYIT OLDUM ARKADASLAR YALNIZ COGU KONUDA HENUZ ACEMIYIM DERS SECMEM GEREKIYOR AMA BEN IKILEMDE KALDIM HANGI DERSLERI SECMELIYIM SIZCE BANA YARARLI OLAN DERSLER NELERDIR BILEN VARMI ACIKLISEYE GIDEN TECRUBELI ARKADASLAR LUTFEN CVPLARINIZI BEKLIYORUM
Re: ACIK LISEYE YENI KAYIT OLDUM YARDIM
selam
ilk defa kayıt olduğun için bu dönem ders atamalarını milli eğitim yapacak.bundan sonraki dönemler için ise öncelikle ortak dersleri daha sonra alanına yönelik alan derslerini seçmelisin.kalan kredi eksiğinide seçmelilerden tamamlayabilirsin..aklına takılan detaylarıda sorabilirsin ben yada diğer arkadaşlarım memnuniyetle cevaplarız
ilk defa kayıt olduğun için bu dönem ders atamalarını milli eğitim yapacak.bundan sonraki dönemler için ise öncelikle ortak dersleri daha sonra alanına yönelik alan derslerini seçmelisin.kalan kredi eksiğinide seçmelilerden tamamlayabilirsin..aklına takılan detaylarıda sorabilirsin ben yada diğer arkadaşlarım memnuniyetle cevaplarız
-
cok tsk ederım kardes yardımcı oldun saol yıne sorularım olcak mutlaka bılıyosun yenıyım benn:):) saol hersey ıcınn
slm bende yeni kayıt oldum biri acil yardım etsin bana nasıl ders seçcem ya hiç bişey bilmiorum nolur yardım edin
:(:(

bide kredi olayı war o nası oluo acaba çok olmuorum dimi ::(
-
hala beklıyorum bakalım eger mumkunse yetkılı bılgılı arkadaslar bıze kolay yoldan acıklamada bulunurlarsa bızlerı memnun ederler hersey paylasım ıcın sımdıden tsk ederımm