Selam herkese,bu sene sonu eğerki ek sınav yapılırsa genelde 3.dönem sınavlarından sonramı oluyor, yoksa erken olma sansı oluyormu?
cevabınızı beklıyorum,teşekkürler..
Ek Sınav!
Re: Ek Sınav!
evet 3.dönem sonu oluyor ve daha erken olma şansi olmuyor
Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun? dedi.Öleceğini bildiği halde yaşadiğini unutmuştu...
Korkuyorum,birgün biri çıkıp;Ey insanoğlu diyecek ve kimse üstüne alınmayacak...
Korkuyorum,birgün biri çıkıp;Ey insanoğlu diyecek ve kimse üstüne alınmayacak...
Hocam bu ek sinav ne oluyor bana bilgi verir misiniz.lilas yazdı:evet 3.dönem sonu oluyor ve daha erken olma şansi olmuyor
Klavye ile imza atılmaz
.

dönemi 8 ve üzeri olan ve en az 162 kredisi olanlarin başvuruda bulunabildigi sinav yani mezun olacaksin lakin 21 kredin eksik bunun için ocak sınavini beklemeye gerek yok bu eylülde yapilan ek sinava girip ihtiyacin olan krediyi alirsan mezunsun
Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun? dedi.Öleceğini bildiği halde yaşadiğini unutmuştu...
Anladim tesekkurler.lilas yazdı:dönemi 8 ve üzeri olan ve en az 162 kredisi olanlarin başvuruda bulunabildigi sinav yani mezun olacaksin lakin 21 kredin eksik bunun için ocak sınavini beklemeye gerek yok bu eylülde yapilan ek sinava girip ihtiyacin olan krediyi alirsan mezunsun
Klavye ile imza atılmaz
.