Öneri

Her Konuda Tartışabilirsiniz
Josef
Çırak

Öneri

Mesaj gönderen Josef » 28 Şub 2013, 05:08

Selamlar, Baylar Bayanlar. Ben 2014 ygs-lys Sınavına Hazırlanıyorum İnşallah, İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümünü Okuyacağım. Şimdi 2014 ygs'ye Kadar Nasıl Ders Çalışmalıyım ve Kendime Nasıl Bir Program Hazırlamalıyım?.. Önerileriniz Benim İçin Çok Kıymetlidir. Teşekkürler...

(Ölmek Kolay Zor olan Ölümden Sonrası)

KGamze
Doçent

Re: Öneri

Mesaj gönderen KGamze » 28 Şub 2013, 06:46

İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümünü eğitim fakültesi mi oluyor yoksa Fen-Edebiyat Fakültesi mi oluyor?
Eğitim fakültesi ise daha kolay oluyormuş dersleri.
Sözelden mi alıyor bu bölüm? Eğer öyle ise Türkçe, Tarih, Felsefe, Coğrafya çalışmalısın. Tabii Matematik, Kimya, Fizik, Biyoloji de yapabiliyorsan bu derslere de çalışmaya bak. Genelde sözelci Matematik yapamıyor ve sen yaparsan bir çok öğrencinin önüne geçersin sözelde ise bu bölüm korkmana gerek yok kazanabilirsin. Artık eskisi kadar tercih edilmiyor bu bölümler öğrenci sayısı düşürüldü.

Josef
Çırak

Re: Öneri

Mesaj gönderen Josef » 28 Şub 2013, 07:06

KGamze yazdı:İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümünü eğitim fakültesi mi oluyor yoksa Fen-Edebiyat Fakültesi mi oluyor?
Eğitim fakültesi ise daha kolay oluyormuş dersleri.
Sözelden mi alıyor bu bölüm? Eğer öyle ise Türkçe, Tarih, Felsefe, Coğrafya çalışmalısın. Tabii Matematik, Kimya, Fizik, Biyoloji de yapabiliyorsan bu derslere de çalışmaya bak. Genelde sözelci Matematik yapamıyor ve sen yaparsan bir çok öğrencinin önüne geçersin sözelde ise bu bölüm korkmana gerek yok kazanabilirsin. Artık eskisi kadar tercih edilmiyor bu bölümler öğrenci sayısı düşürüldü.
Fen-Edebiyat fakültesi, eyvallah kardeşim sağ ol.
(Ölmek Kolay Zor olan Ölümden Sonrası)

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön