sonuçlar bence 1 mart cuma günü açıklanıcak
-
- Yardımcı Asistan
sonuçlar bence 1 mart cuma günü açıklanıcak
iş takviminde 3 mart pazar günü diye geçiyor sınav sonuçlarının açıklanması , ama bence pazar gününe bırakmazlar sonuçları 1 mart cuma günü açıklarlar.
Gercekten sonuçları çok geç açıklıyorlar artık keyfimi açıklamıyorlar anlamıyorum
Gercekten sonuçları çok geç açıklıyorlar artık keyfimi açıklamıyorlar anlamıyorum
- Jackal4540
- Uzman Doktor
Re: sonuçlar bence 1 mart cuma günü açıklanıcak
Hiç bilemeyiz belki pazartesine atabilirler.Ama sanmıyorum dediğin gibi cuma günü olabilir.evdeekmekyok yazdı:iş takviminde 3 mart pazar günü diye geçiyor sınav sonuçlarının açıklanması , ama bence pazar gününe bırakmazlar sonuçları 1 mart cuma günü açıklarlar.
pazartesiye kalcak gibi bence 

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
- Jackal4540
- Uzman Doktor
Bencede.Bir şey soracağım niye bu kadar uzatıyorlar bari sebebini söylesinlerde anlayış gösterelim.Böyle yapmalarının sebebi kayıt yenilemesini geciktirmek galiba başka türlü anlam veremiyorum.Erken açıklanırsa 2. dönem için kayıt yenilemesinide erken yaptırmış olurlar diyemi bu kadar geciktiriyorlar.pskolog yazdı:pazartesiye kalcak gibi bence
Gerekirse Pazartesiye ertelerler de cuma günü açıklamazlar. 

Bu kadar beklettikten sonra istersen martın 1 degil 3 degil istersen 13 ü olsun ne farkeder bu kadar beklemişiz biraz daha bekleriz alıştırdılar zaten ama bu sene inşallah mezun olacağım hiç biri umrumda degil
Bu forumdaki Eski arkadaşları özledim. Face de behchat chatin diye aramanın yeterli.
artık o kadar alıştıkki sınav sonuçunu 1 sene sonrasına açıklasalar bile farketmez.
-
- Asistan
dava konusu olmamak ıcın pazartesıye kesınlıkle ertelemezler mıllet dava acarsa kazanır cunku 3 mart acıklanma tarıhı ve delılı ve ıspatıda varNar yazdı:Gerekirse Pazartesiye ertelerler de cuma günü açıklamazlar.

ay açıklansında hemen bi oh çkesek o gazlada derslere sıkı çalışırız 

1 bucuk ay resmen yuh ya...
Acaba sınav sonraları, Ankaraya optiklerin okunması için yardım teklifinde mi bulunsak?
Karın tokluğuna 1,5 ay beklemekten iyidir 2 hafta çalışmak...
Bu görüşü mail olarak göndersek mi? Belki utanırlar?

Cahillerle tartışmayın çünkü ben hiç yenemedim - Gazali
Cahille girme münakaşaya; ya sinirini zıplatır havaya ya da yazık olur adabına - Mevlana
Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Hz. Muhammed
Cahille girme münakaşaya; ya sinirini zıplatır havaya ya da yazık olur adabına - Mevlana
Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Hz. Muhammed
ahahah epi ya 

- Jackal4540
- Uzman Doktor
Hakikaten bencede YUHHH yani 2.dönem sınavlarına dayamayı başardılar.Bunlar bilerek kasıtlı olarak yapıyor.Lejyoner yazdı:1 bucuk ay resmen yuh ya...
epidoras yazdı:Acaba sınav sonraları, Ankaraya optiklerin okunması için yardım teklifinde mi bulunsak?
bu güzeldi

ve sayfada 4 mart kayıt yenileme başlıyor demişler galiba 3 martta açıklayacaklar