Bölümüm genel kültür ortak kredim 146 allah nasip ederse 2 sınav sonra mezunum , bugün ders seçme işleminde bir baktım arkadaşlar nerdeyse hiç sözel ders yok hep sayısal , sözel olarak sadece türk edebiyatı 5 var , diğerleri geometri , matematik ,fizik ,kimya vs vs , sayısal dersleri ne kadar çalışsamda almıyor kafam ,alan değiştirmeye karar verdim alanımı sosyal bilimler yaptım ortak kredi aynı kaldı , alan kredisi değişti sadece , gelelim konuya alanımı sosyal bölümler yapsam bu sınav için ,dil ve anlatım dersleri 5 kredi veriyor onları seçsem , diyer dönem tekrar genel kültür alanıma dönsem nasıl olur mesala dil ve anlatımlar 5 kredi veriyor ben dil ve anlatım kredisini geçsem , diğer dönem alanım olan genel kültüre dönsem ortak krediye eklenirmi o dersin 5 kredisi .
resim burada http://b1303.hizliresim.com/17/6/ksumd.png
alan değiştirme
-
- Asistan
Re: alan değiştirme
genel kultur alanında o dersler olmadıgı ıcın kredısını sılerler sıstem uzerınden bosuna secmıs olursun yanı
-
- Yardımcı Asistan
alan kredisimi silerler yoksa ortak dersinmi
Ben olsam riske girmezdimevdeekmekyok yazdı:alan kredisimi silerler yoksa ortak dersinmi

Malum çok karıştı AOL eskisine göre, herşeyi yapabilirler

Cahillerle tartışmayın çünkü ben hiç yenemedim - Gazali
Cahille girme münakaşaya; ya sinirini zıplatır havaya ya da yazık olur adabına - Mevlana
Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Hz. Muhammed
Cahille girme münakaşaya; ya sinirini zıplatır havaya ya da yazık olur adabına - Mevlana
Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Hz. Muhammed
-
- Asistan
sen diyorsun ya sosyal bölümde dil ve anlatım 5 kredi veriyor genel kültür alanında 2 kredi o dersler sosyal alana geçip o dersleri verip 5 kredi alırsan genel kültüre döndüğünde o dersleri 2 kredi olarak verirler sana yüksek ihtimal çünkü krediler aynı değil genel kültür ile sosyal alanının. 2 kredi olarak verilir genel kültüre dönersen. birde sosyan alanda alan kredinide doldurmak zorundasın genel kültürde 80 yapma zorunluluğun yok ortak kredileri.