Alansız okuyanların mezun olma durumu- Yeni bir problem

Her Konuda Tartışabilirsiniz
danger70
Acemi

Alansız okuyanların mezun olma durumu- Yeni bir problem

Mesaj gönderen danger70 » 09 Mar 2013, 01:54

Bugün halk eğitimdeydim alansızım tercihlerde ne gibi etkileri olucak dedim. Adam 10 dönemden sonra alan seçmen gerekiyor dedi fakat bu zorunlumu bilmiyorum her neyse sorum alansız olarak mezun olan varmı acaba ? Veyahut ben yabancı dil bölümünü seçersem 139 kredim var şuan atıyorum lise 2 de yabancı dil seçmiş gibi üstüme 80 alan kredisi yüklerler mi ? Ayrıca görevli bana aol de okuduğum sürenin 8 dönem olması gerektiğini söyledi fakat benim toplam dönemim 10 bununla mezun olamazmıyım ? Cok kafa karıştırıcı .

emrahk
Onursal Üye

Re: Alansız okuyanların mezun olma durumu- Yeni bir problem

Mesaj gönderen emrahk » 09 Mar 2013, 02:03

Görevli işkembeden sallama kontenjanını bolca kullanmış desene...

1) Alansız kaydolan bir öğrenci eğitim hayatı boyunca alansız olarak okur ve böyle mezun olur. Zaten aksine alanlı okuyanlar belli dönemi geçince alansız sisteme otomatik geçiriliyorlar. Yakında alanlı sistemler tamamen tarih olacak ve herkes alansız okuyacak.

2) Açık lisede dönem kısıtlaması yok, toplam dönemin 50 bile olsa kredin tamamlanınca ve zorunlu dersin kalmayınca mezun olursun...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

danger70
Acemi

Mesaj gönderen danger70 » 09 Mar 2013, 02:10

emrahk yazdı:Görevli işkembeden sallama kontenjanını bolca kullanmış desene...

1) Alansız kaydolan bir öğrenci eğitim hayatı boyunca alansız olarak okur ve böyle mezun olur. Zaten aksine alanlı okuyanlar belli dönemi geçince alansız sisteme otomatik geçiriliyorlar. Yakında alanlı sistemler tamamen tarih olacak ve herkes alansız okuyacak.

2) Açık lisede dönem kısıtlaması yok, toplam dönemin 50 bile olsa kredin tamamlanınca ve zorunlu dersin kalmayınca mezun olursun...

Oh nasıl rahatladım bilemezsin . Sağol cevap için .

zorunlu derslerden mat 1 2 ve geometri 1 i veremiceğim için 20şer krediden ek sınava kalıcam . ek sınavda da 12 kredi alırsam yazın mezunum :) Artık şu eğitimde sorun cıkmasın da universiteli olayım yeter açık öğretim görevlileri örgündekilerden beter

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 09 Mar 2013, 02:41

danger70 yazdı:
emrahk yazdı:Görevli işkembeden sallama kontenjanını bolca kullanmış desene...

Oh nasıl rahatladım bilemezsin . Sağol cevap için .

zorunlu derslerden mat 1 2 ve geometri 1 i veremiceğim için 20şer krediden ek sınava kalıcam . ek sınavda da 12 kredi alırsam yazın mezunum :) Artık şu eğitimde sorun cıkmasın da universiteli olayım yeter açık öğretim görevlileri örgündekilerden beter
Sen de mezunlar kervanına katılırsın umarım kısa zamanda. Maalesef sana bunları söyleyen memurlar yüzünden birçok öğrencinin morali bozuluyor, daha da kötüsü yanlış dersler seçip mezuniyetini uzatanlara çok rastladım. Ek sınav için yazın istek dilekçesi yollarsın sen de, şimdiden başarılar...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

Kullanıcı avatarı
meloş
Doktor

Mesaj gönderen meloş » 09 Mar 2013, 18:53

arkadaşlar öğrenci girişi yapamıyorum hata veriyor sizdede öylemi denermisiniz

corpsesoul

Mesaj gönderen corpsesoul » 13 Mar 2013, 00:29

para yatırmadıgın ıcın oyledır

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön