arkadaşlar lütfen acil yardım

Her Konuda Tartışabilirsiniz
adanalı010101

arkadaşlar lütfen acil yardım

Mesaj gönderen adanalı010101 » 12 Mar 2013, 20:20

bugün kayıt yenileme yaptım otomatik olarak alansız yapmışlar beni normalde türkçe matematikti ygs için sorun olurmu ne yapmam lazım

epidoras
Uzman Doktor

Re: arkadaşlar lütfen acil yardım

Mesaj gönderen epidoras » 12 Mar 2013, 20:27

adanalı010101 yazdı:bugün kayıt yenileme yaptım otomatik olarak alansız yapmışlar beni normalde türkçe matematikti ygs için sorun olurmu ne yapmam lazım

Kat sayı kalktı, bu durumdan dolayı alanın olmasına gerek kalmadı ve alanlarda kanun ile kaldırıldı. AOL de mevcut alansız kayıt olanlar(kaldırılmadan önce) halen alanlı olarak mezun olacak lakin alansız okuyandan farklı bir yapılandırma tabi olmayacaklar!

O yüzden panik yok :)
Cahillerle tartışmayın çünkü ben hiç yenemedim - Gazali
Cahille girme münakaşaya; ya sinirini zıplatır havaya ya da yazık olur adabına - Mevlana
Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Hz. Muhammed

murattt

Mesaj gönderen murattt » 12 Mar 2013, 20:41

Peki bu arkadas mezuniyet isini ona göre ayarladiysa yani atiyorum iki donemi kaldi ve ingilizce dersi sadece 4 e kadar zorunluysa alansiz olunca 5 6 7 8 eklenmisse ?

epidoras
Uzman Doktor

Mesaj gönderen epidoras » 12 Mar 2013, 20:44

murattt yazdı:Peki bu arkadas mezuniyet isini ona göre ayarladiysa yani atiyorum iki donemi kaldi ve ingilizce dersi sadece 4 e kadar zorunluysa alansiz olunca 5 6 7 8 eklenmisse ?

O girdiği zamanın yönetmeliğine tabi ve isterse alansız bölüme geçebiliyor. Her şekilde mezuniyet şartlarını yerine getirdiğinde
alansız okuyandan bir eksiği olmayacak.

Eğer alansız sisteme geçer ise, zorunlu dersleri artar alanlı okuyanların. Lakin alansız kayıt olan artık alanlıya geçemeyecek.
Cahillerle tartışmayın çünkü ben hiç yenemedim - Gazali
Cahille girme münakaşaya; ya sinirini zıplatır havaya ya da yazık olur adabına - Mevlana
Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Hz. Muhammed

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 13 Mar 2013, 02:42

İşte insanları mağdur etmenin bir yolu daha.. Bu arkadaşımızın toplam kredileri düşebilir, çünkü alan derslerinin kredisi yüksektir ve alansız sistemde o derslerin kredisi çok düşük olacağı için kazanılmış haklarını kaybedebilir. Ayrıca Murat'ın da dediği gibi, İngilizce 5-6-7-8 dersleri de bu arkadaş ve diğer zorunlu geçiş yapanlar zorunlu dersler hanelerinde görecekler...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön