dersler hakkinda bir soru
dersler hakkinda bir soru
Arkadaslar bana dün bir arkadaS dedi lisede sayisal sözel veya esit agirlik seciyoru ama ben secmedim mayista 2 dœnem olucak sizce daha secebillirim mi
Re: dersler hakkinda bir soru
Eğer ders seçme işleminden bahsediyorsan:aysegül yazdı:Arkadaslar bana dün bir arkadaS dedi lisede sayisal sözel veya esit agirlik seciyoru ama ben secmedim mayista 2 dœnem olucak sizce daha secebillirim mi
Sana uluslararası nobel ödülünü geç kalma alanında takdim etmek istiyorum.
Ders seçme işlemi 29 Mart 2013 Tarihin de doldu.
Hani yok alan değiştirmek gibi amacım vardı ve ben TM - MF gibi gruplar seçmek istiyordum diyorsan, zaten alansız olarak AÖL e kayıt olanlar için alan tercihi kalktı bunlar başvuru yaptığınızda size taktim edilen kağıtlardada belirtilmektedir.
Cahillerle tartışmayın çünkü ben hiç yenemedim - Gazali
Cahille girme münakaşaya; ya sinirini zıplatır havaya ya da yazık olur adabına - Mevlana
Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Hz. Muhammed
Cahille girme münakaşaya; ya sinirini zıplatır havaya ya da yazık olur adabına - Mevlana
Hayir ygsde hani sayisal sözel varya onu diyorum lisedyeken secmeliyiz diyorlar am ben secmedim hala sece bilirmiyim
Temmuz 2010 tarihinde alınan karar doğrultusunda alanlar 2 yıl içerisinde kalkdırılmasına karar verildiaysegül yazdı:Hayir ygsde hani sayisal sözel varya onu diyorum lisedyeken secmeliyiz diyorlar am ben secmedim hala sece bilirmiyim
Sonuç olarak :
2012-13 Eğitim ve öğretim yılı itibariyle alanlar kalktım
2013-14 Eğitim ve öğretim yılında alansız olarak kayıt olan tüm öğrenciler alansız olarak devam edeceklerdir.
Kısacası bu yıl veya geçen sene kayıt olduysanız AÖL e alan tercihi yok(sayısal, sözel)
Alanları ifade eden katsayı hesabı da kalktığı için alanlı ya da alansız okumanın artık bir espirisi yok.
Cahillerle tartışmayın çünkü ben hiç yenemedim - Gazali
epidoras yazdı:Temmuz 2010 tarihinde alınan karar doğrultusunda alanlar 2 yıl içerisinde kalkdırılmasına karar verildiaysegül yazdı:Hayir ygsde hani sayisal sözel varya onu diyorum lisedyeken secmeliyiz diyorlar am ben secmedim hala sece bilirmiyim
Sonuç olarak :
2012-13 Eğitim ve öğretim yılı itibariyle alanlar kalktım
2013-14 Eğitim ve öğretim yılında alansız olarak kayıt olan tüm öğrenciler alansız olarak devam edeceklerdir.
Kısacası bu yıl veya geçen sene kayıt olduysanız AÖL e alan tercihi yok(sayısal, sözel)
Alanları ifade eden katsayı hesabı da kalktığı için alanlı ya da alansız okumanın artık bir espirisi yok.
Öyleyse ygsde nasil giricez sayisal mi yoksa sözel mi