bana yımrıh atma ...
Re: bana yımrıh atma ...
Bu kadını daha ilk TV'ye çıktığı zamanlarda da, şimdi izlediğimde de aklıma gelen ilk şey: tam Şahan Gökbakar skeçlerine ilham kaynağı olacak bir karakter. Ama o adamın karısı olarak harcanıp gidiyor... 

..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Bu kadını atomlarına ayırıp uzay boşluğuna atmamız gerekiyor aga:Demrahk yazdı:Bu kadını daha ilk TV'ye çıktığı zamanlarda da, şimdi izlediğimde de aklıma gelen ilk şey: tam Şahan Gökbakar skeçlerine ilham kaynağı olacak bir karakter. Ama o adamın karısı olarak harcanıp gidiyor...
Varlığım, TÜRK varlığına armağan olsun.
Ne mutlu TÜRKÜM diyene!

Ne mutlu TÜRKÜM diyene!

Ne hayatlar var tek derdim Matematik yapamamak olsun ne var ki.
Beterin beteri var ya.Kolu olmayan biri üzülüyor ama,ayağı olduğu için şükretmiyor.Hayatımızın kıymetini bilmemiz lazım aga.KGamze yazdı:Ne hayatlar var tek derdim Matematik yapamamak olsun ne var ki.
Ne mutlu TÜRKÜM diyene!

Ne mutlu TÜRKÜM diyene!

bu zavallı insanları kullaniyorlar yaa
Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun? dedi.Öleceğini bildiği halde yaşadiğini unutmuştu...
Korkuyorum,birgün biri çıkıp;Ey insanoğlu diyecek ve kimse üstüne alınmayacak...
Korkuyorum,birgün biri çıkıp;Ey insanoğlu diyecek ve kimse üstüne alınmayacak...
Kadın kocasına büyü yapmış ya Neresi zavallı ?lilas yazdı:bu zavallı insanları kullaniyorlar yaa
Ne mutlu TÜRKÜM diyene!

Ne mutlu TÜRKÜM diyene!

Malesef kadin cok isabetsiz kelimeler kullanmis ve buyu yaptiginida alanen kabul etmis. cok uzucu
sezgii yazdı:Kadın kocasına büyü yapmış ya Neresi zavallı ?lilas yazdı:bu zavallı insanları kullaniyorlar yaa
kullaniyordan kastım medyanin kullanmasi
Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun? dedi.Öleceğini bildiği halde yaşadiğini unutmuştu...
Büyü müyü hikaye.. Adam kadına çok çektirmiş o kadar belli ki; kadın keşke programda yılların hırsını alıp adamın ağzını burnunu kırabilseydi... 

..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk