ingilizce3-4-5-6 nasıl calıscam
- elif işlek
- Uzman Doktor
Re: ingilizce3-4-5-6 nasıl calıscam
3,4,5 aslında kolay yani en azndan kitapta türkçe anlatılıyor ama 6,7 ve 8 biraz zor
bana göre çalışınca yapamacağın şey yok ben ing 4 e kadar iyi geçtim ama ingilizce 5 den sonra umudumu kesmiştim hiç türkçe kelime yoktu kitapta ben nasıl çalışacağım diyordum kitabı baştan sona çeviri yaptım yinede sorularda yanlışlarım çıkıyordu ve grammer çalışmaya karar verdim kitabı attım bi kenara ezberliyebildiğim kadar kelime ezberledim ve edatlara, sıfatlara neyin nerede kullanıldığna falan çalıştım geçen dönem hepsini verdim ingilizce-8 hariç onuda bu dönem vericem uzun lafın kısası istersen ve çalışırsan üstesinden gelemeyeceğin hiç birşey yok
aşağıdaki linkte ingilizce ders notları var bi göz at istersen mutlaka faydasını görürsün
http://www.aciklise.net/Forum/viewtopic ... a65fd93452
bana göre çalışınca yapamacağın şey yok ben ing 4 e kadar iyi geçtim ama ingilizce 5 den sonra umudumu kesmiştim hiç türkçe kelime yoktu kitapta ben nasıl çalışacağım diyordum kitabı baştan sona çeviri yaptım yinede sorularda yanlışlarım çıkıyordu ve grammer çalışmaya karar verdim kitabı attım bi kenara ezberliyebildiğim kadar kelime ezberledim ve edatlara, sıfatlara neyin nerede kullanıldığna falan çalıştım geçen dönem hepsini verdim ingilizce-8 hariç onuda bu dönem vericem uzun lafın kısası istersen ve çalışırsan üstesinden gelemeyeceğin hiç birşey yok
aşağıdaki linkte ingilizce ders notları var bi göz at istersen mutlaka faydasını görürsün
http://www.aciklise.net/Forum/viewtopic ... a65fd93452
"Varlığım Türk Varlığına Armağan olsun. Ne Mutlu Türküm Diyene..!"
çok teşekkür ederim insallah sen mezun musunelif işlek yazdı:3,4,5 aslında kolay yani en azndan kitapta türkçe anlatılıyor ama 6,7 ve 8 biraz zor
http://www.aciklise.net/Forum/viewtopic ... b04d4a1eed
- elif işlek
- Uzman Doktor
hayır mezun değilim temmuz dan sonra mezun olucam inşallah 

"Varlığım Türk Varlığına Armağan olsun. Ne Mutlu Türküm Diyene..!"
bende 4 kadar rahattım ama bu 5 yok mu 5 yedi beni
6 yı görmeden korkuyom 5 böyleyse 

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.