En kotu dersim 60 ile inkılappskolog yazdı:doğru işaretlemişsin intibahmışben de sergüzeşt yapmışım
75 aldım edebiyattan

Din 5 in ikinci sorusuna A isaretledim eve gelince gordum ki oda sanirim C yorum sorusu...
En kotu dersim 60 ile inkılappskolog yazdı:doğru işaretlemişsin intibahmışben de sergüzeşt yapmışım
75 aldım edebiyattan
evet orda yazmıyo 7. sorunun cevabı a şıkkı İbn-i sina olacaktımavigöz yazdı:tarih 6da 7.sorunun cebaı ne ? orda yazmıyo ?
hayır doğru cevap a araba sevdası ilk reailist romanımız .pskolog yazdı:doğru işaretlemişsin intibahmışben de sergüzeşt yapmışım
75 aldım edebiyattan
Soru bu:evdeekmekyok yazdı:hayır doğru cevap a araba sevdası ilk reailist romanımız .pskolog yazdı:doğru işaretlemişsin intibahmışben de sergüzeşt yapmışım
75 aldım edebiyattan
Zaman tamamevdeekmekyok yazdı:evet soruyu yanlıs okumusum
lilas yazdı:sanirim 3 ve 4. oturumu cevaplamayacaklar
epidoras yazdı:En kotu dersim 60 ile inkılappskolog yazdı:doğru işaretlemişsin intibahmışben de sergüzeşt yapmışım
75 aldım edebiyattan
inkilap in kitabina hic bakamadim maalesef bir sayfa bile ceviremedim, yinede iyi geldi. digerleri hep 80 ve ustu geldi biyo 5 de 16. Soruda hata yapmisim oda 95 geldi
Din 5 in ikinci sorusuna A isaretledim eve gelince gordum ki oda sanirim C yorum sorusu...
elif işlek yazdı:evet orda yazmıyo 7. sorunun cevabı a şıkkı İbn-i sina olacaktımavigöz yazdı:tarih 6da 7.sorunun cebaı ne ? orda yazmıyo ?