Ders hakkinda
Ders hakkinda
arkadasler benim yabanci dilim almancadir simdi ikinci yabanci dili secsem hangi dil gelir ?
Re: Ders hakkinda
Bu senin seçiminle oluyor diye biliyorum, yani tombaladan kurra çekmiyorsun nihayetindeaysegül yazdı:arkadasler benim yabanci dilim almancadir simdi ikinci yabanci dili secsem hangi dil gelir ?

Cahillerle tartışmayın çünkü ben hiç yenemedim - Gazali
Cahille girme münakaşaya; ya sinirini zıplatır havaya ya da yazık olur adabına - Mevlana
Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Hz. Muhammed
Cahille girme münakaşaya; ya sinirini zıplatır havaya ya da yazık olur adabına - Mevlana
Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Hz. Muhammed
- AÇIK ACEMİ
- Doktor
ben alansız okuyorum ingilizce alanım alanımı almanca olarak değiştirebilirmiyim ya da seçmeli olarak almanca derslerini seçebilirmiyim almancam iyidir ?
kalan kredi:56 toplam kredi:136
- elif işlek
- Uzman Doktor
bende bu konuyla ilgili birşey soracaktım bu ikinci yabancı dil nedir yani onuda İngilizce olarak alabiliyor muyuz? bu konuda bilgisi olan varmı?AÇIK ACEMİ yazdı:ben alansız okuyorum ingilizce alanım alanımı almanca olarak değiştirebilirmiyim ya da seçmeli olarak almanca derslerini seçebilirmiyim almancam iyidir ?
"Varlığım Türk Varlığına Armağan olsun. Ne Mutlu Türküm Diyene..!"
147 AOL ara cok yardim ederler bu konudaAÇIK ACEMİ yazdı:ben alansız okuyorum ingilizce alanım alanımı almanca olarak değiştirebilirmiyim ya da seçmeli olarak almanca derslerini seçebilirmiyim almancam iyidir ?