Kaç kere öldüğünüsü skorlarınızı yazın ben 110 kez öldüm ilk bölümü geçmek için hayde bakayım
http://www.gamegape.com/en-2146-unfair-mario.html
DİKKAT ! Sinir Krizi Geçirebilirsiniz

Yok öyle bir şey koymam ben sen merak etmeHayatmı'OdaNe yazdı:inş. bunun sonunda canavar çıkmıyordur ha????
Zıplama tuşları sayıların yanındaki yön tuşlarını kullanacaksın yukarı basınca zıplıyor ileri geri hareket ettiriyorsun oyun oradan oynanıyor.Hayatmı'OdaNe yazdı:arkadaş bu niye zıplamıyoki bn 1. levelde kaldım aaaa
evet bşiliyormda zıplayınca ya birşey batıyor ya düşüyor cok tuzak varmış beeeeeeeJackal4540 yazdı:Zıplama tuşları sayıların yanındaki yön tuşlarını kullanacaksın yukarı basınca zıplıyor ileri geri hareket ettiriyorsun oyun oradan oynanıyor.Hayatmı'OdaNe yazdı:arkadaş bu niye zıplamıyoki bn 1. levelde kaldım aaaa
İşte düşmemeye çalışacaksın oyunun ismi imkansız mario dedim ya sinir krizi geçirebilirsiniz diyeHayatmı'OdaNe yazdı:yav zıplıyom zıplıyom düşüom bn bu oyunun oynarssam kafayı yerim ya ne kadar gıcık bir oyun ıyyyyyyyyyyyyy
pskolog yazdı:bu çok cocukça ben bombom oynuyorum
Sen oyna bakayım çocukçamı ilk bölümü geç tabiki sinir krizi geçirmezsen iyidirpskolog yazdı:bu çok cocukça ben bombom oynuyorum
Yok yok çıkmaz sen rahat ol,Sadece sinir olursun o kadarDarkMoon11 yazdı:Oynuyorum bak,korkunçlu Karı çıkmaz dimi