MAÖL'DE MEZUNİYET ŞARTLARI
- esra_deren
- Acemi
MAÖL'DE MEZUNİYET ŞARTLARI
ARKADAŞLAR MESLEKİ AÇIKÖĞRETİM LİSESİNDE 2012-2013 ÖĞRETİM YILINDA YENİDEN DÜZENLENEN MEZUNİYET ŞARTLARI HAKKINDA BİLGİNİZ VAR MI MEZUN OLABİLMEK İÇİN KAÇ KREDİYE İHTİYAÇ VAR YÜZ YÜZE EĞİTİM KREDİSİ KAÇ KREDİ OLURSA MEZUN OLURUZ BU KONUDA BİLGİNİZ VAR MI ?
MANTIK YALNIZCA AMA YALNIZCA GERÇEK SEVGİNİN GİZEMLİ DENKLEMLERİNDE BULUNABİLİR ...
Re: MAÖL'DE MEZUNİYET ŞARTLARI
MAÖL'de yeni mezuniyet şartları şöyle;
120 Yüz yüze eğitim (alan) kredisi
120 Ortak (kültür dersi) kredisi
Toplam: 240 kredi...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
- esra_deren
- Acemi
ALLAH RAZI OLSUN ANLAMADIĞIM YER BU ORTAK DEDİĞİN KÜLTÜR KREDİSİ'Nİ ANLAYAMADIM. AÇIKLİSE'DEKİ GİBİ MATEMATİK, FİZİK, TARİH GİBİ DERSLER Mİ YOKSA BAŞKA DERSLERDEN Mİ TOPLANIYORemrahk yazdı:MAÖL'de yeni mezuniyet şartları şöyle;
MANTIK YALNIZCA AMA YALNIZCA GERÇEK SEVGİNİN GİZEMLİ DENKLEMLERİNDE BULUNABİLİR ...
arkadaşın dediği dogru malesef bizimki gibi eski sisteme tabi olanlar 130-110 mezun oluyoruz..