arkadaşlar ben 2014 ygs-lys sınavına giricem aöl de alansız okuyorum dolayısıyla mat-geo bende hiiiç yok sözelci olarak giricem sınava zaten sayısalada kafa basmıyo. E malum dershanelerde ağustosta başlıyo bende o zamanlarda memlekette oluyorum . Demek istediğim acaba ben dershaneye gitmeden adalet bölümünü kazanabilir miyim sözel zekamla . Dil anlatımım edebiyatım coğrafya felsefem çook iyi olmasada iyi ama çalışırsam bol testle pekiştirirsem çok daha iyi olur eminim ancak benim kafam tarihe basmıyo sevmiyorum acaba onada çok çalışsam yapabilir miyim diyorum ben bişeyi inat edersem yaparım biliyorum.
Zaten aölyede inat uğruna geçtim ve şimdi bi inat uğruna 1 sene erken bitiriyorum liseyi

ygsden alıyo zaten adalet bölümü bende hep evdeyim sosyal yaşantı desen yok gibi acaba kazanabilir miyim çok çalışırsam aölde okuduğum dönem sayısı 2 temmuzda 3 olucak ve hep 30 kredi aldım . Eee ne dersiniz ben şimdi bi karar vermek zorundayım çünkü babam ona göre yollucak dershaneye karar benim. Demek istediğim sizce dershaneye gitmeden de bi yerler kazanılabilir mi ?
Örgün eğitimde bi yer kazanmalıyım mutlaka açıktan olmıcak çünkü babamla inatlaştık ciddi bi konu bu ?