bilgim olmadiği için soruyorum lütfen yardim edin şimdi ben bilişim teknolojileri bölümü okuyorum maolden toplam kredim 205tir ? ne zaman bitecek ve ne zaman diplomami alacam yada mezun olacam
Okul / Alan - Bölüm : MESLEKİ AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANI
Öğrencilik Durumu : AKTİF
Toplam Dönemi : 13 AOL'de Okuduğu Dönem : 10
Toplam Kredi : 205 Alan Kredi : 50
Yüz Yüze Eğitimi Tamamladı Mı? : HAYIR
lütfen bakınız yardım
Re: lütfen bakınız yardım
zorunlu derlerinizi 110'a alan kredinizi de( yüz yüze eğitimi) 130' a tamamladığınız da toplam krediniz 240 olacak. ve 240 krediyle açık meslek lisesinden mezun oluyorsunuz..
o şimdi ıspartalı; ) Süleyman Demirel üniversitesi.
ama zorunlu dersimde yok alan dersimde yok muaf dersimde yok başarili ile geçmişim hepsiniozgur yazdı:zorunlu derlerinizi 110'a alan kredinizi de( yüz yüze eğitimi) 130' a tamamladığınız da toplam krediniz 240 olacak. ve 240 krediyle açık meslek lisesinden mezun oluyorsunuz..
secmeli yapacanFirat1089 yazdı:ama zorunlu dersimde yok alan dersimde yok muaf dersimde yok başarili ile geçmişim hepsiniozgur yazdı:zorunlu derlerinizi 110'a alan kredinizi de( yüz yüze eğitimi) 130' a tamamladığınız da toplam krediniz 240 olacak. ve 240 krediyle açık meslek lisesinden mezun oluyorsunuz..
nasıl yani seçmeli hocam ne ortak neden alan nede zorunlu dersim ve muaf dersim kalmiş artık mezun olma aşamasina gelmedim mi toplam 205kredimde var