secmeli dersler

Her Konuda Tartışabilirsiniz
aysegül
Asistan

secmeli dersler

Mesaj gönderen aysegül » 26 Haz 2013, 23:43

arkadaslar simdi gecmis cikmis sinav soru ve cevaplara baksak turizm,siyer,hukuk vb. dersler var ama aol meb Açık Öğretim Lisesine kayıt olan öğrencilerin okuyacağı derslerin listesinde baksam bu dersler ne ortak nede secmelide sece biliyorum (ALANSIZ) simdi bunlari tek alanli ögrencileri sece biliyo yoksa alansizda secebilir ama secebiliyorsa niye aol derslerin listesinde gözükmüyorlar ?? arkadaslar 8 döneme kadar secilenebilen dersleri bana yazsaniz cok memnun olurum

MuzCumhuriyeti
Çırak

Re: secmeli dersler

Mesaj gönderen MuzCumhuriyeti » 27 Haz 2013, 00:53

aysegül yazdı:arkadaslar simdi gecmis cikmis sinav soru ve cevaplara baksak turizm,siyer,hukuk vb. dersler var ama aol meb Açık Öğretim Lisesine kayıt olan öğrencilerin okuyacağı derslerin listesinde baksam bu dersler ne ortak nede secmelide sece biliyorum (ALANSIZ) simdi bunlari tek alanli ögrencileri sece biliyo yoksa alansizda secebilir ama secebiliyorsa niye aol derslerin listesinde gözükmüyorlar ?? arkadaslar 8 döneme kadar secilenebilen dersleri bana yazsaniz cok memnun olurum
turizm, hukuk gibi derslerini yalnızca alanı SOSYAL BİLİMLER olan seçebilir.
siyer, fıkıh gibi derslerini yalnızca alanı İMAM/HATİP olan seçebilir.
alanı ALAN YOK, TÜRKÇE/MATEMATİK, FEN BİLİMLERİ, YABANCI DİL, GENEL KÜLTÜR olanlar yukarıdaki dersleri seçemezler.
29.09.2014 Mezun!!!!!!!! :44: :44: :44:

aysegül
Asistan

Re: secmeli dersler

Mesaj gönderen aysegül » 27 Haz 2013, 01:32

MuzCumhuriyeti yazdı:
aysegül yazdı:arkadaslar simdi gecmis cikmis sinav soru ve cevaplara baksak turizm,siyer,hukuk vb. dersler var ama aol meb Açık Öğretim Lisesine kayıt olan öğrencilerin okuyacağı derslerin listesinde baksam bu dersler ne ortak nede secmelide sece biliyorum (ALANSIZ) simdi bunlari tek alanli ögrencileri sece biliyo yoksa alansizda secebilir ama secebiliyorsa niye aol derslerin listesinde gözükmüyorlar ?? arkadaslar 8 döneme kadar secilenebilen dersleri bana yazsaniz cok memnun olurum
turizm, hukuk gibi derslerini yalnızca alanı SOSYAL BİLİMLER olan seçebilir.
siyer, fıkıh gibi derslerini yalnızca alanı İMAM/HATİP olan seçebilir.
alanı ALAN YOK, TÜRKÇE/MATEMATİK, FEN BİLİMLERİ, YABANCI DİL, GENEL KÜLTÜR olanlar yukarıdaki dersleri seçemezler.
öylemi cok saol

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön