Kararı Recep vermiş ama hangi tarih olucağı belli değil.İleri tarihe alınmasının nedeni ise bayram tatilinin yoğunluğu yani bizi şeyine takan yok arkadaşlar.
http://www.ensonhaber.com/universiteye- ... 07-07.html
ÜNİVERSİTE KAYIT TARİHLERİ DAHA İLERİ ALINACAK
Re: ÜNİVERSİTE KAYIT TARİHLERİ DAHA İLERİ ALINACAK
Sayın herşeyi bilen, cihan padişahı, asla ve kat'a yanılmaz pek muhterem, pek yüceler yücesi kıymetli başbakan Recep Tayyip Erdoğan bu işe de el attı ya, artık gam yemem... (!)
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
işte bu artık iyice rahatladım başbakana teşekkürler pek haz etmesem de 

Genel kültür/Mezun!
Adalet!
Adalet!
inş doğrudur. ve hayırlı olur..
yoksa çok kişi sıkıntı çeker..
yoksa çok kişi sıkıntı çeker..
o şimdi ıspartalı; ) Süleyman Demirel üniversitesi.
haber doğru yiğenim içinde güzel oldu bu haber başbakanımızın gençleri düşünmesi çok güzel bence 

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
emrahk yazdı:Sayın herşeyi bilen, cihan padişahı, asla ve kat'a yanılmaz pek muhterem, pek yüceler yücesi kıymetli başbakan Recep Tayyip Erdoğan bu işe de el attı ya, artık gam yemem... (!)

Emrah, recep beyi yağlaya ballaya anlattın yok yani biyografisini kaleme alsaydım bu kadar 3 kelimede anlatamazdım brifing yapar geçerdim

Zorlukların göbeğinde, fırsatlar yatıyor.
Açık Öğretim Lisesi - Sosyal Bilimler
MEZUN
Açık Öğretim Lisesi - Sosyal Bilimler
MEZUN
Yazımdaki ironiyi anlayan Recep Bey beni ilk gördüğü yerde tutuklatıp Silivri'ye tıkmasa iyidir...Cloudyy yazdı:emrahk yazdı:Sayın herşeyi bilen, cihan padişahı, asla ve kat'a yanılmaz pek muhterem, pek yüceler yücesi kıymetli başbakan Recep Tayyip Erdoğan bu işe de el attı ya, artık gam yemem... (!)
![]()
![]()
![]()
Emrah, recep beyi yağlaya ballaya anlattın yok yani biyografisini kaleme alsaydım bu kadar 3 kelimede anlatamazdım brifing yapar geçerdimseni recep beyin koltuğuna daha laik görüyoruz
![]()

..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk