sayısalları karıştırmayalım ilk önce kitapdan çalışmak mantıklı ona tamam .
geçmiş sınav soruları aol sitesinde var 2008 senesinden her bir dersten 360 soru var , örnek ,tarih ,biyoloji, dil ve anlatım , sanat tarihi , ç.türk .dünyaya.t ,hukuk vs vs kısaca sözel dersler bence bu dersleri kitapdan çalışmak yalnış , geçmiş sınav sorularından çalışmak daha mantıklı gibi geliyor . ezber yapma derdi yok kısaca bilinç altına resmen giriyor , geçmiş sınav sorularından dikkatimi çekti bakın en az diyorum 9 soru çıkıyor . bence kitap la uğraşmayın direk çıkmış sorulara göz atın cevaplarına bakın .
geçmiş sınav soruları varken kitapdan ders çalışmak .
-
- Yardımcı Asistan
- Hayatmı'OdaNe
- Doçent
Re: geçmiş sınav soruları varken kitapdan ders çalışmak .
cnm bnce önce kitaptan çalışıp neyin ne olduqunu bilmek lazm zira geçmiş sınavlarda hep aynı tip sorular cıkıyor sn kiatptan çalışıp hm geçmiş sorularını çözersen daha iyi olur 100 alabilirsin yani ufacık bir hatadan sorun gitmez hm kitaptan çalış hmde soru çöz . sadece soru ezberlemek baska birşey değil aynı soruyu farklı bir şekilde sorunca cevap sıkları değişik olunca kalırsın öyle 

bende kitaptan çalışmayı bırakamam çünkü görerek daha iyi anlıyorum eğer bütünüyle konuyu anlamssam
o bilgi benim için ölü bilgidir
o bilgi benim için ölü bilgidir

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
Sözelleri o şekilde çalışabilirsin tabi ki bende 2 dönemdir kitapdan çalışmıyorum 4 sene önce ki çıkmış soruların bugüne kadar olan hepsini yazıcıdan çıkarıyorum birde online testleri çözüyorum bana yardımı oluyor ama sayısalda bi faydasını göremezsiniz.
Mezun / Genel Kültür Alanı
Evet sadece test olmaz
Kitap
Sesli
Gorsel
Uygalama
Arastirma
Bunlarla çalisirsak bilgi kalici olur. Test ise sadece bir defada sekil almis belgedir. Ve aol testlerinde hatali sorular cok var. Eger kitaptan calismazsan yalnisi dogru algilarsin. ve durumun yalnış bir yolda olan yolcuya benzer.
Kitap
Sesli
Gorsel
Uygalama
Arastirma
Bunlarla çalisirsak bilgi kalici olur. Test ise sadece bir defada sekil almis belgedir. Ve aol testlerinde hatali sorular cok var. Eger kitaptan calismazsan yalnisi dogru algilarsin. ve durumun yalnış bir yolda olan yolcuya benzer.
En son ROJHAN tarafından 18 Tem 2013, 06:18 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Allah ile olduktan sonra, ölüm de ömür de hoştur.
Adalet nedir? – Ağaçları sulamak. Zulüm nedir? – Dikene su vermek.-Mevlana
HİÇ ÖLMEYECEKMİŞ GİBİ DÜNYA İÇİN, YARIN ÖLECEKMİŞ GİBİ AHİRET İÇİN ÇALIŞMALIYIZ... H.Z. MUHAMMED. S.A.W.
Adalet nedir? – Ağaçları sulamak. Zulüm nedir? – Dikene su vermek.-Mevlana
HİÇ ÖLMEYECEKMİŞ GİBİ DÜNYA İÇİN, YARIN ÖLECEKMİŞ GİBİ AHİRET İÇİN ÇALIŞMALIYIZ... H.Z. MUHAMMED. S.A.W.
- Hayatmı'OdaNe
- Doçent
cok doqru anlatmısssın rojhan
son 2-3 dönemdir emrah adlı arkadaşın notları + testlerle hazırlanıyorum notlar iyi geliyor şükür ama konuyu bilmeden test çözmek doğru değil bence.
Genel kültür/Mezun!
Adalet!
Adalet!
Aol sitesindeki testleri çözüyorum yanlış yaptığım soruları not alıp sınava gidene kadar çalışıyorum genelde bunları sınavdan iki saat önce kalkıp yapıyorum hiç çalışma huyum yoktur.