Nakil işlemi
Nakil işlemi
Merhaba ben Maol'de okuyorum, fakat artık yuzyuze egitime devam edemeyecek olmamdan dolayı, Aol'e geçmeliyim. Bunu sanırım kayıt yenileme zamanları yaptırabiliyorum. Ek sınav kayıt yenilemesinde yaptırsam olur mu? Ve alansız olarak mı okuyacagım? Yardımcı olursanız sevinirim 

Sadece sen.
Sadece fotoğrafların.
Biraz kahve.Biraz yağmur ve müzik. Tüm hayatım bu...
Sadece fotoğrafların.
Re: Nakil işlemi
Merhaba, ek sınav başvurularında nakil işlemleri yapılmaz. 2013-2014 ilk dönem kayıtlarını beklemelisin, bu da Ağustos sonu gibi olur tahminen. AÖL'ye geçiş yaptığında "alansız" programında okursun, MAÖL'de yüz yüze eğitimden aldığın "alan" kredileri AÖL'ye geçince silinir ve "ortak" derslerinin kredileriyle açık lise maceran başlamış olur...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Anladım cok sag olun. Bir sorum daha olacak.
Alan kredileri gittikten sonra ortak krediyi tamamlamam gereken bi kredi sınırı var mı yoksa sadece 192 kredi oldugunda mezun olabilir miyim?

Sadece sen.
Sadece fotoğrafların.
Sadece fotoğrafların.
Toplam krediniz en az 192 olmalı. Tabi bunun yanı sıra tüm zorunlu(ortak) derslerinizi de bitirmeniz lazım.

Teşekkürler 

Sadece sen.
Sadece fotoğrafların.
Sadece fotoğrafların.