başarısız dersler
-
- Yardımcı Asistan
başarısız dersler
arkadaşlar benim zorunlu dersler kısmında 3-4 tane dersim kaldı ama bu başarısız dersler beni artık ilgilendirmiyo ,yani ben zorunlu derslerimden sorumluyum diye biliyorum bu böyle dimi?? yani o başarısız dersleride verme gibi bi zorunluluğum yoktur inşAllah..??
Hz. Mevlana'ya sormuşlar "aşk nedir?" diye. Ben ol ki bilesin! demiş...
Re: başarısız dersler
zorunlu dersleri vermek zorundasın.ama 3 defa girip başarısız olursan o zaman muaf olursun.ayrıca dil ve anlatımda muafiyet yok.mutlaka geçmek zorundasın.
O Şimdi Üniversiteli
-
- Yardımcı Asistan
tamam yani başarısız dersler kısmı beni ilgilendirmiyo dimi??:) onları tekrar seçmeme gerek yok??
Hz. Mevlana'ya sormuşlar "aşk nedir?" diye. Ben ol ki bilesin! demiş...
zorunlu dersinse ve muaf yazıyorsa seçmezsin.ama muaf yazmıyorsa seçmek zorundasın onları vermeden mezun olamazsın
O Şimdi Üniversiteli
Bende Zorunlu Dersler ve bazı başarısız dersler ortak...ben başarısızdan seçip o sınava girip bu sefer başarsam ..zorunlu ve başarısız bölgeden o dersler silinirmi...please......teşekkürler
- zeynepşahinn
- Yardımcı Uzman
evet silinirTrko yazdı:Bende Zorunlu Dersler ve bazı başarısız dersler ortak...ben başarısızdan seçip o sınava girip bu sefer başarsam ..zorunlu ve başarısız bölgeden o dersler silinirmi...please......teşekkürler

Ne zaman birine güvenmeye kalksam geçmişim ensemden tutar ve fısıldar '' ne çabuk unuttun ''