evet bu kadar ing yapılmaz ki ayıp ediyosun bizeHayatmı'OdaNe yazdı:bnde 30 kredi almışım geriye 11 kredi kaldı ek sınavla mezun olcam inş.
notlar böyle
seç. ing 3=100
seç. ing. 4=100
seç. ing. 5=100
se. ing. 7=100
türk ede. 8=100
seç türk e.8=100
sosyoloji 1=95
seç. ing. 6=80
seç. ing. 8=65
Sınav sonuçları açıklandı!
Re: Sınav sonuçları açıklandı!
Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
SEN LYS YE GİRME YDS GİR 
- Hayatmı'OdaNe
- Doçent
ahahahah yok be odaha zor bunlar daha kolay keske ing. 1 ve 2 olsaydı spr olrdu ama yok ya 
Hayatmı'OdaNe yazdı:ahahahah yok be odaha zor bunlar daha kolay keske ing. 1 ve 2 olsaydı spr olrdu ama yok ya
SEN YİNE GİR MAKSAT BİR RAKİP EKSİLİR
30 kredi ve soooon 2 krediiiiiiiiiiii

30 kredi
160 kredim oldu ek sınava da gireceğim, ordan da biraz kredi toplar seneye ilk dönem mezun olurum 
bengeldim yazdı:30 kredi160 kredim oldu ek sınava da gireceğim, ordan da biraz kredi toplar seneye ilk dönem mezun olurum
CANIM 162 KREDİSİ OLMAYANI ALMIYORLAR EK SINAVA
- Hayatmı'OdaNe
- Doçent
dur kız bi soku atlatsın yaaa şimdi suratını merk edym zavallım yanemesis yazdı:bengeldim yazdı:30 kredi160 kredim oldu ek sınava da gireceğim, ordan da biraz kredi toplar seneye ilk dönem mezun olurum
Ek Sınav şartlarına iyice bakmanı öneririm "Ek sınav 8 ve üzeri döneme sahip (8,9,10,11.,….)aktif, donuk, silik bütün öğrencilerimiz başvurabileceklerdir. (Kredisi ne olursa olsun)"nemesis yazdı:bengeldim yazdı:30 kredi160 kredim oldu ek sınava da gireceğim, ordan da biraz kredi toplar seneye ilk dönem mezun olurum
TAMAM SENİN DEDİĞİN GİBİ OLSUN 30 KREDİ ALDIN DİYELİM 190 KREDİ YAPAR 2. EK SINAVIN OLACAĞI NE MALUMbengeldim yazdı:Ek Sınav şartlarına iyice bakmanı öneririm "Ek sınav 8 ve üzeri döneme sahip (8,9,10,11.,….)aktif, donuk, silik bütün öğrencilerimiz başvurabileceklerdir. (Kredisi ne olursa olsun)"nemesis yazdı:bengeldim yazdı:30 kredi160 kredim oldu ek sınava da gireceğim, ordan da biraz kredi toplar seneye ilk dönem mezun olurum
CANIM 162 KREDİSİ OLMAYANI ALMIYORLAR EK SINAVAGirebiliyorum yani
Ya ben bu yıl demedim zaten, ek sınavla biraz kredi toplar seneye ilk dönem mezun olurum dedim, dalga mı geçiyosun yoksaTAMAM SENİN DEDİĞİN GİBİ OLSUN 30 KREDİ ALDIN DİYELİM 190 KREDİ YAPAR 2. EK SINAVIN OLACAĞI NE MALUM
bengeldim yazdı:Ya ben bu yıl demedim zaten, ek sınavla biraz kredi toplar seneye ilk dönem mezun olurum dedim, dalga mı geçiyosun yoksaTAMAM SENİN DEDİĞİN GİBİ OLSUN 30 KREDİ ALDIN DİYELİM 190 KREDİ YAPAR 2. EK SINAVIN OLACAĞI NE MALUM
YA TAMAM GİT YA MEZUN OL SEN BEN YOLUMA AMA SENİN YOLUN YOL DEĞİL SENDE SİNSİLİK VAR
Lan yalancı durumuna mı düşürdü beni yoksa dalga mı geçiyor? Çıldırdım burda.nemesis yazdı:bengeldim yazdı:Ya ben bu yıl demedim zaten, ek sınavla biraz kredi toplar seneye ilk dönem mezun olurum dedim, dalga mı geçiyosun yoksaTAMAM SENİN DEDİĞİN GİBİ OLSUN 30 KREDİ ALDIN DİYELİM 190 KREDİ YAPAR 2. EK SINAVIN OLACAĞI NE MALUM
YA TAMAM GİT YA MEZUN OL SEN BEN YOLUMA AMA SENİN YOLUN YOL DEĞİL SENDE SİNSİLİK VARUZAK DUR BENDEN
Gırgır geçiyor senin ile:) 
Zorlukların göbeğinde, fırsatlar yatıyor.
Açık Öğretim Lisesi - Sosyal Bilimler
MEZUN
Açık Öğretim Lisesi - Sosyal Bilimler
MEZUN
evet arkadaşlar dersaneye gitmeyen ve fazla zamanı olmayanların durumu bu olmalı. 18 kredi almışım. son 8 kredi ek sınav hakkına sahipsizniz diyor.
Allah ile olduktan sonra, ölüm de ömür de hoştur.
Adalet nedir? – Ağaçları sulamak. Zulüm nedir? – Dikene su vermek.-Mevlana
HİÇ ÖLMEYECEKMİŞ GİBİ DÜNYA İÇİN, YARIN ÖLECEKMİŞ GİBİ AHİRET İÇİN ÇALIŞMALIYIZ... H.Z. MUHAMMED. S.A.W.
Adalet nedir? – Ağaçları sulamak. Zulüm nedir? – Dikene su vermek.-Mevlana
HİÇ ÖLMEYECEKMİŞ GİBİ DÜNYA İÇİN, YARIN ÖLECEKMİŞ GİBİ AHİRET İÇİN ÇALIŞMALIYIZ... H.Z. MUHAMMED. S.A.W.