Ek sınav yüzyüze para yatırma
Ek sınav yüzyüze para yatırma
26-29 ağustos yüzyüze eksınav içinkayıt yapılıyor fakat para 19-21 arası yatırılıyormus ben yatırmadım 26sında oldugunu bılıyrdum.. acaba birdaha sistemi açarlarmı para yatırmak ıcın bır bılgınız varmı yoksa sınava gıremeyeceğım? =/
Eğer bu durumda olan para yatırmada gec kalmıs arkadaslar varsa acaba ne yapabılırız bu konu hakkında yardımlarınızı beklıyorum kolay gelsın..
Eğer bu durumda olan para yatırmada gec kalmıs arkadaslar varsa acaba ne yapabılırız bu konu hakkında yardımlarınızı beklıyorum kolay gelsın..
-
- Doktor
Re: Ek sınav yüzyüze para yatırma
Yarın erkenden 147 ara mutlaka sağlıklı bilgi verirler para zaten bankamatik ten yatıyor haftasonu olması dert değil kaydınızda pzt yaparsın... Tabi süre sona ermemişse !
- Hayatmı'OdaNe
- Doçent
hyr cnm malesef ders seçme işlemi bile kapatıldı 

Sen genede bi halk eğitime git yüz yüze görüş.
Diyorumki farzedelim acmadilar sistemi
Acaba hesap numarasini alip gondersem mi 20tl belki ise yarar ?
Yaramali !
Acaba hesap numarasini alip gondersem mi 20tl belki ise yarar ?

Yaramali !

Sınav 1 hafta kaldı ve bu saatten sonra kayıt kabul edeceklerini sanmıyorum. Sonuçta sınav kağıtları basılacak, şehirlere kargo ile yollanacak vs. derken zaman çok kısıtlı...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Para yatirilan hesabin numarasini bilen arkadaslar yazabilir mi acaba?
- Hayatmı'OdaNe
- Doçent
yazsak nolcakki zaten kapanmış .. napıcaksın aklımda kalan 5001 baslıyodu amakrasic. yazdı:Para yatirilan hesabin numarasini bilen arkadaslar yazabilir mi acaba?
Ankaraya kadar aradim 29una kadar kesinlike acilmicakmis ama 2 3 4eylul belki dedi

Umut,fakirin ekmeği

Umut,fakirin ekmeği