1 eylül ek sınav soruları hakkında gelin
1 eylül ek sınav soruları hakkında gelin
Duyduğum kadarıyla bu seneki sorulan sorulardan çıkacakmış sizin bi bilginiz varmı ben ilk defa giriyorum ek sınava girenler varsa sizde de böyle oldu mu?
Re: 1 eylül ek sınav soruları hakkında gelin
evet kardeşm genelde geçen dönemlerin soruları sorulacakmış ama hiç birşey aol resmi sitesinden onaylanmadan doğru değil. ama genelde aynı sorular.
Allah ile olduktan sonra, ölüm de ömür de hoştur.
Adalet nedir? – Ağaçları sulamak. Zulüm nedir? – Dikene su vermek.-Mevlana
HİÇ ÖLMEYECEKMİŞ GİBİ DÜNYA İÇİN, YARIN ÖLECEKMİŞ GİBİ AHİRET İÇİN ÇALIŞMALIYIZ... H.Z. MUHAMMED. S.A.W.
Adalet nedir? – Ağaçları sulamak. Zulüm nedir? – Dikene su vermek.-Mevlana
HİÇ ÖLMEYECEKMİŞ GİBİ DÜNYA İÇİN, YARIN ÖLECEKMİŞ GİBİ AHİRET İÇİN ÇALIŞMALIYIZ... H.Z. MUHAMMED. S.A.W.
Ayni sorular cikacak buyuk ihtimal ama hic bir sey kesin degil tabi .
OnurŞen.
MEZUN ..!!!!
MEZUN ..!!!!
işi şansa bırakmamak lazım ben bütün soruları ezberledim zaten 2 dersim var.
Genel kültür/Mezun!
Adalet!
Adalet!
Katılıyorum. Arkadaşlar 1 dersinizde olsa 10 dersinizde olsa işi şansa bırakmayın, en garanti 2009 dan 2013 son sınavına kadar olan çıkmış soruları çıkartıp çalışın inanın faydasını görürsünüz 2 dönemdir öyle çalışıyorum faydasını gördüm. Ayrıca online testleri çözmeyi unutmayın. Günde en az 3 saatinizi ayırsanız 1 haftada da hazırlanırsınız. Sadece planlı çalışmanız yeterli kendinizi kasmayın nasıl yetiştircem diye, kısa zamanda çok iş yapabilirsinizmatias26 yazdı:işi şansa bırakmamak lazım ben bütün soruları ezberledim zaten 2 dersim var.

Mezun / Genel Kültür Alanı
- EvolutionDestructive
- Asistan
birşey sorucam bu ortak derslerle seçmeli dersler arasında bi fark varmı?supernova yazdı:Katılıyorum. Arkadaşlar 1 dersinizde olsa 10 dersinizde olsa işi şansa bırakmayın, en garanti 2009 dan 2013 son sınavına kadar olan çıkmış soruları çıkartıp çalışın inanın faydasını görürsünüz 2 dönemdir öyle çalışıyorum faydasını gördüm. Ayrıca online testleri çözmeyi unutmayın. Günde en az 3 saatinizi ayırsanız 1 haftada da hazırlanırsınız. Sadece planlı çalışmanız yeterli kendinizi kasmayın nasıl yetiştircem diye, kısa zamanda çok iş yapabilirsinizmatias26 yazdı:işi şansa bırakmamak lazım ben bütün soruları ezberledim zaten 2 dersim var.Sınava gircek herkese başarılar..