Hımm haklısın o kadar aradan sonra senin için zor olur tabi neyse hakkımızda hayırlısı olur inşallahsupernova yazdı:Ben 2 ay önce dershaneye yazıldım istediğim bölümde sayısal derslerde var. Örgün eğitimi 9 yıl önce bıraktığım için dershaneye gitmek zorundayım bi çok şeyi unutuyor insan zamanla, evet hem ygs hemde lys gireceğim seneye.
açıkliseden türkçe öğretmenliğine başarı hikayem
- elif işlek
- Uzman Doktor
Re: açıkliseden türkçe öğretmenliğine başarı hikayem
"Varlığım Türk Varlığına Armağan olsun. Ne Mutlu Türküm Diyene..!"
- Hayatmı'OdaNe
- Doçent
bnde dershane gitcm ya aslında sözele girsm kendim evdede çalışırım ama eşit ağırlrıkçıyım mat yapmam lazm onun için dershane sart hem şnsanın arada sırada dısarısı görmesi iyi evde çalışsam hep ev hep ev insan bunalıma girer zaten anmde bırakmaz bn dısarı yani azıcık insan yüzü görmek lazm kafayı yememek için bnm fikrim
- elif işlek
- Uzman Doktor
Haklısın anlıyorum seni de sen eşit ağırlık hangi bölüm istiyorsun ki?Hayatmı'OdaNe yazdı:bnde dershane gitcm ya aslında sözele girsm kendim evdede çalışırım ama eşit ağırlrıkçıyım mat yapmam lazm onun için dershane sart hem şnsanın arada sırada dısarısı görmesi iyi evde çalışsam hep ev hep ev insan bunalıma girer zaten anmde bırakmaz bn dısarı yani azıcık insan yüzü görmek lazm kafayı yememek için bnm fikrim
- Hayatmı'OdaNe
- Doçent
pdr inş. çok istym yaaaa
pdr. ne 
Zorlukların göbeğinde, fırsatlar yatıyor.
Açık Öğretim Lisesi - Sosyal Bilimler
MEZUN
MEZUN
- Hayatmı'OdaNe
- Doçent
psikolojik danışman rehberlikCloudyy yazdı:pdr. ne
kısacası rehber öğretmeni ama istersen ünv. bitirince halk ilişkilerde olrsn yada pedegog yada vs. alanı cok geniş
ilk hastan ben olacağım 
Zorlukların göbeğinde, fırsatlar yatıyor.
MEZUN
MEZUN
- Hayatmı'OdaNe
- Doçent
tabi seni seve seve insanlığa dönüşünü sağlayabilirimCloudyy yazdı:ilk hastan ben olacağım
- elif işlek
- Uzman Doktor
en az 400 yapman lazım. inşallah yaparsın en azından sen hedefini belirlemişsin ne istediğini biliyorsun ben daha belirleyemdimHayatmı'OdaNe yazdı:pdr inş. çok istym yaaaa
- Hayatmı'OdaNe
- Doçent
aynen yani karasız deilim o nmu seçcem bunumu parasımı falan ama snra düşndm dedm 2 milyar neyime yetmiyor bölümü sevim severek yapim ddedim ve pdr istym hem eğlenceli dersler var inş. yaparız bi 400 artk türkiyenin her yerini yazcm aama sonucta bir hedef varelif işlek yazdı:en az 400 yapman lazım. inşallah yaparsın en azından sen hedefini belirlemişsin ne istediğini biliyorsun ben daha belirleyemdimHayatmı'OdaNe yazdı:pdr inş. çok istym yaaaa