Maol'dan Aol'a geçiş?
Maol'dan Aol'a geçiş?
Merhaba,
Maol'dan Aol'a geçiş yapmayı düşünüyorum ama aklıma kredilerim eskilir diye sorular geliyor.
Toplam Dönemi : 6 AOL'de Okuduğu Dönem : 5
Toplam Kredi : 124 Alan Kredi : 32
Şuan kredi durumum bu şekilde. Bu sene Maol'dan Aol'a geçiş yaparsam toplam kredim eksilir mi?
Maol'dan Aol'a geçiş yapmayı düşünüyorum ama aklıma kredilerim eskilir diye sorular geliyor.
Toplam Dönemi : 6 AOL'de Okuduğu Dönem : 5
Toplam Kredi : 124 Alan Kredi : 32
Şuan kredi durumum bu şekilde. Bu sene Maol'dan Aol'a geçiş yaparsam toplam kredim eksilir mi?
Re: Maol'dan Aol'a geçiş?
Bilmiyorum net olarak ama bu sene alanlar da kalktı aöl de. Alansız programa kayıt olursun. Alan kredisi diye bir şeyin olmaz. Bu problem de olmaz. Ama maol den aol e geçişte kredi eksilir mi bilmiyorum. Topu emrahk ya atıyorum 

Maol'da olduğum için, alan kredilerilerinden dolayı 2 sene daha okula gitmem gerekiyor. Ben bu sene bitirmek istiyorum. Peki alansız bölümün herhangi bir eski tarafı vs. var mı?kripton yazdı:Bilmiyorum net olarak ama bu sene alanlar da kalktı aöl de. Alansız programa kayıt olursun. Alan kredisi diye bir şeyin olmaz. Bu problem de olmaz. Ama maol den aol e geçişte kredi eksilir mi bilmiyorum. Topu emrahk ya atıyorum
maoldan aol a geçiş yaptığında toplam kredinde eksilme oluyor temmuzda geçmiştim 15 falan eksildi
alan kredilerin siliniyor. diğer derslerin kredisi aynen geçiyo.yani yüzyüze eğitimle aldığın derslerin kredisi siliniyo sadece.
herşeyi bilmen gerekmez..haddini bil yeter !!
Alansız bölümün eksi bir tarafı yok. Zaten herkes alansız sisteme geçecek bir şekilde. Bi problem olmaz

Alandan aldığın kredilerin hepsi gider yeni dersler peydah olur...
Bilgi için teşekkürler arkadaşlar. Boşuna geçiş yapmıyayım o halde, MAOL'dan devam edeyim.
" Meslek Lisesi Memleket Meselesi " DevammmBatuhann yazdı:Bilgi için teşekkürler arkadaşlar. Boşuna geçiş yapmıyayım o halde, MAOL'dan devam edeyim.

Aynen öyleMuhammedkaya yazdı:" Meslek Lisesi Memleket Meselesi " DevammmBatuhann yazdı:Bilgi için teşekkürler arkadaşlar. Boşuna geçiş yapmıyayım o halde, MAOL'dan devam edeyim.