Nasıl anlatsam bilmiyorum. En baştan beri çok çalışkan bir öğrenciydim. Derslerim hep iydi. Taki evde sdorunlar çıkana kadar annemle babam bven 6. sınıftayken ayrıldılar. Babam memur tain istedi başka bir ile. Annemden uzakta oluşum, yeni çevre beni çok yıprattı. Okduğum okulda çok şımarık öğrenciler vardı. Dalga geçilen bir öğrenci oldum. Babamın ilgisizliği, streç bir araya gelincebir cilt hasstalığı oldu bende. Öldürmeyen ama ölümden daha acı vern bir hastalık. Derslerim düştükçe düştü. YinedeAnadolu Lisesinbi kazandım. Ama lise 1 ddde mutsduzluğun, boşluğun doruğuna ulaştım daha fazla devam edemedim. Okulu bıraktım. Neysde açığa geçtim. İki senedir açıktaydım. Bu sene annemin yanına döndüm örgün eğtime geçmek istedim. Çünkü bende herkes gibi okula gitmek istiyorum. Okadar özledimki okulu....Amöa gittiğim okullarda trürlü türlü bahaneler üretip olmaz, olurmu öyle şey biz yapamayız gbisinden bir sürü sebeb ürettiler. Halbuki anayasada uygun bir durmmuş. Her neyse Millieğitime gittik. İsterseniz dilekçe yazarız olmaz diye birşey yok ama dönem kaybı olur demiş. Yani annemin dediğine göre. Benim 155 kredim var. Alttan hiç dersim yok. Üvey babam bu işlerle uğraşıyordu annemle şimdide bana bağırıp duruyorlar senin yüzünden rezil olduk. Herkes niye son sene okulas gidiyo bu kız diye bağırıp çağırıyomuşlar. Aslında okula dönmeyi çok isdtiyorum ama açık lisenin olduğum ortamda karşılığı yok. Ne düşünüyolar (çevremdekiler) diye ''açık liseyemi geçsem'' gibisinden diye sorduğumda kafayımı yedin diyolar. Bende insanları çok umursuyorum zaten bu yüzden çık kırıldım babamın yanındayken kimse bilmiyodu şimdide kimsenin bilmesini istemedğim için okulas dönmek istiyorum ama yine olmuyor. Hiç birşey yolundda gitmiyor. Halbuki 6 dönemim bitti. 155 klredim var. Dönem kaybım olurmu yoksa annemmi bana yalan söylüyor? Okadar kötü durumdayımki ne yaspacağımı bilmiyorum. Açık liseden mezun oluptra üniversiteye gidersem ya yine dalga geçerseler diye korkuyorum. ilerde sorun yaşarım diye korkuyorum. Hiç doğmamış olmayı isterdim. Hep şansızdım zasten.