Sorularıma her seferinde cevap veren ve bu foruma gönül vermiş olan emrahk, psikolog, Emrah42'ye çok teşekkür ederim.
Haziranda inşallah tekrar görüşürüz arkadaşlar. Şimdilik bana müsaade...
Muck.
Mezunum, teşekkürler...
Re: Mezunum, teşekkürler...
vayy bir mezun daha tebrikler inş devamınıda böyle ışık hızıyla bitirirsin bekleriz haziranda burdayız
Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
- nail
- Yardımcı Uzman
Hayırlı olsun tebrik ederim bizede dua edin şu illet liseden kurtulalım
Mesleki açık lise / Muhasebe Finansman / Ortak seçmeli ders kalmadı mezun, staj bekliyorum / Dönem 8
Solan renkleri boyamakta o boyasız boyacı
Ö.Asaf
Solan renkleri boyamakta o boyasız boyacı
Ö.Asaf
-
- Acemi
Tebrikler...Hayatının Geri Kalanında da Açık Lisede Olduğun Kadar Başarılı Olursun İnşallah
İkinci mezunda burada hanımlar beyler
-
- Acemi
Sanada Tebrikler O Zaman
Ve Sezgi de mezunlar kervanına katıldı demek ki. Çok tebrikler.. Yalnız neden Haziran'a kadar veda onu anlamadım? Kendini üniversite sınavlarına mı hazırlayacaksın aylarca?..sezgii yazdı:Sorularıma her seferinde cevap veren ve bu foruma gönül vermiş olan emrahk, psikolog, Emrah42'ye çok teşekkür ederim.
Haziranda inşallah tekrar görüşürüz arkadaşlar. Şimdilik bana müsaade...
Muck.
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk