Acik lisee yardim yas sorunu

Her Konuda Tartışabilirsiniz
Kemalaslan

Acik lisee yardim yas sorunu

Mesaj gönderen Kemalaslan » 13 Şub 2014, 05:10

Arkadaslar 12. Sinifim anadolu lisesinden gecicem ve 7 eylul 1996 dogumluyum.acik lise uzamasi biseyler duydum beni etkilermi birde 3. Donem nedir o tarihlerde universiteler kayit aliyor bu iki sorumu cevaplarsaniz memnun olurum

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Re: Acik lisee yardim yas sorunu

Mesaj gönderen kripton » 13 Şub 2014, 07:38

Kemalaslan yazdı:Arkadaslar 12. Sinifim anadolu lisesinden gecicem ve 7 eylul 1996 dogumluyum.acik lise uzamasi biseyler duydum beni etkilermi birde 3. Donem nedir o tarihlerde universiteler kayit aliyor bu iki sorumu cevaplarsaniz memnun olurum
3. dönem yaşı büyük olan insanların liseyi daha kısa sürede (sıfırdan başlayanlar 4 yılın derslerini bu 3. sınav sayesinde 2.5 yılda verebiliyor) bitirebilmesine imkan tanıyor. Diğer 2 sınavdan farkı yok. Tek fark 17 yaşını dolduranların girebilmesi. Eğer sen mayıs sınavı ile mezun olamazsan (ki büyük ihtimalle olursun gibi) 3. sınav senin için bir şans olur. 3. sınav ile mezun olanlar şimdiye kadar üni. kayıtlarında mağduriyet yaşamadı benim bildiğim kadarıyla. Üni. ler ek süre tanıyor. Zaten bu sınav resmiyette olan bir sınav. Mağduriyet olmaz.
Resim

Kemalaslan

Re: Acik lisee yardim yas sorunu

Mesaj gönderen Kemalaslan » 13 Şub 2014, 14:42

Cok tesekkur ettim bugun gecicem galiba

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön