YGS OKUL PUAN'I YARDIM! ! !

YKS ( TYT, AYT, YDT ) Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
egitimzairati

YGS OKUL PUAN'I YARDIM! ! !

Mesaj gönderen egitimzairati » 20 Mar 2014, 05:43

Öcelikle merhabalar arkadaşlar ben meslek lisesi meğzunuyum ünv. kazandığım ilk sene kayıt olup dondurdum. Geçen sene bıraktım bu bıraktıktan sonra 2. ygs'ye girişim olucak okul puanı kesiliyor mu yada ekleniyor mu bilgisi olan lütfen yardımcı olsun. :?:

Kullanıcı avatarı
Doçent
Forum Moderatörü

Re: YGS OKUL PUAN'I YARDIM! ! !

Mesaj gönderen Doçent » 20 Mar 2014, 07:37

kesiliyor diye biliyorum :roll:
Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 20 Mar 2014, 19:29

Eğer girdiğin üniversite sınavından beri 2 yıl geçmediyse puanın kırılır. Mesela 2012 sınavıyla yerleştiysen, bu sene 2014 sınavında puan kırılmaz. 2013 sınavıyla yerleşmen halinde kırılır.

Üniversiteyi kazanıp, yarıda okulunu dondursan da ertesi yıl OBP puanının yarısı kırılır...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

egitimzairati

Mesaj gönderen egitimzairati » 21 Mar 2014, 08:43

emrahk yazdı:Eğer girdiğin üniversite sınavından beri 2 yıl geçmediyse puanın kırılır. Mesela 2012 sınavıyla yerleştiysen, bu sene 2014 sınavında puan kırılmaz. 2013 sınavıyla yerleşmen halinde kırılır.

Üniversiteyi kazanıp, yarıda okulunu dondursan da ertesi yıl OBP puanının yarısı kırılır...
Üstad 2012'de kazanıp yerleştim ve yerleştiğim gibi dondurdum. 2013'te devam ettim, 2 ay sonra kaydımı sildirdim. geçtiğimiz ygs'e girmiştim o zaman puan kesildi diye biliyorum pazar günü olucak olan ygs'de puaa kesintisi yada eklentisi olur mu bilgilendirirse çok sevinirim teşekkürler.

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 22 Mar 2014, 01:47

egitimzairati yazdı:
emrahk yazdı:Eğer girdiğin üniversite sınavından beri 2 yıl geçmediyse puanın kırılır. Mesela 2012 sınavıyla yerleştiysen, bu sene 2014 sınavında puan kırılmaz. 2013 sınavıyla yerleşmen halinde kırılır.

Üstad 2012'de kazanıp yerleştim ve yerleştiğim gibi dondurdum. 2013'te devam ettim, 2 ay sonra kaydımı sildirdim. geçtiğimiz ygs'e girmiştim o zaman puan kesildi diye biliyorum pazar günü olucak olan ygs'de puaa kesintisi yada eklentisi olur mu bilgilendirirse çok sevinirim teşekkürler.
2012'de kazanıp, yerleştiysen, bu yıl yani 2014 üniversite sınavlarında aradan 2 yıl geçmiş olduğu için okul puanın (OBP) yarıya düşmez. Dondurman, sonra devam etmen vs. fark etmez... ;)
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

“YKS ( TYT, AYT, YDT )” sayfasına dön