öğrenci kimlik
- AvriLovski
- Asistan
- İletişim:
Re: öğrenci kimlik
evet yaa bende bu sorunun cevabını merak ediyorum.bilen birileri söyleyebilir mi?
- fatihsaki9
- Doktor
Açık öğretiminin sitesinde sınav kimliği yanında yoksa nüfus cüzdanı geçerli olur diyor ama ,ben geçen dönem şahit oldum sınava girdiğimiz okulda öğretmen bu kuralları tam bilmiyordu çocuğun öğrenci kimliği yok diye sınava almadı .Bence sınav için gerekli olan belgeleriniz tam olsun arkadaşlar Halk Eğitim Merkezine bir fotoraf vererek iki dakka da veriyor kimlikleri Bilginize....
- AvriLovski
- Asistan
- İletişim:
evet ilk kez gireceğim için bende bugün gidip aldım inanın 10 dk sürmedi almak. herşey tam olsun da sorun yaşamayalım bencede.. öyle stresliyim ki zaten
benim bu 4. sınavım olucak öğrenci kimliği halaaaa almadım ve kimsede sormadı öğrenci kimliğin yokmu yada varmı diye ben paso niyetine kullanabiliniyor sanıyordum öle degilmiş o yüzden baktım istemio kimse almadım sorun olmadı yani hiç
- AvriLovski
- Asistan
- İletişim:
bazılarını almamışlar sınava.
aol nin sitesinde yoğunluk nedeniyle sınava giriş belgesi olmadanda girilebileceği yazıyor. yani öğrenci kimliğinizin olmaması hiç sorun olmaz. nüfus cüzdanı vb kimlikler yeterli olur.