Lütfen Cevaplarsanız sevinirim.

Her Konuda Tartışabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
AvriLovski
Asistan
İletişim:

Lütfen Cevaplarsanız sevinirim.

Mesaj gönderen AvriLovski » 16 Oca 2009, 20:56

Sınava kapalı girenler oluyor mu arkadaşlar. kardeşim giren var dedi fakat bazı yerlerdede açtırılıyormuş. girenlerden öğrensem

Avril Lavigne & Alexander Rybak Forever
http://www.alexanderrybaktr.com
http://www.heyavril.net

şerife

Re: Lütfen Cevaplarsanız sevinirim.

Mesaj gönderen şerife » 16 Oca 2009, 21:57

SINAVA GIRICEGIN OKULU ARARSAN ORADAN BILGI VERIRLER BEN ARADIM PERSEMBE CUMA GUNU BILGI VERICEZ DEDILER S EN BI ARA BELKI SÖYLERLER

GamzeLi
Yardımcı Asistan

Mesaj gönderen GamzeLi » 18 Oca 2009, 15:32

sınava eşarpla giriliyor ben sınava girdiğimde gördüm hayır çıkarttırmıyorlar ama dosyaya geçiyormuş hoca öle dedi türbanlı arkadaşlara
SuskunluĞum Asaletimdendir Her Söze Verilecek Bir Cevabım Var Elbet. Önce Söze Bakarım Lafmı Diye Sonrada Söyleyene Bakarım Adammı Diye.!!!

Kullanıcı avatarı
naside
Doktor
İletişim:

Mesaj gönderen naside » 19 Oca 2009, 00:03

bende girdim sınava eşarpla girilebiliyo ben şahsen öyle girdim.Bazı yerlerde izin verilmiyo diye duydum,ama heryerde böyle değil.Genelde eşarpla giriliyor yani...
'Burada öğretmen yok, öğrenci yok, lider yok, yol gösterici yok, efendi yok, kurtarıcı yok.Kendiniz için öğretmensiniz ve öğrencisiniz; efendi, yol gösterici, lider sizsiniz.
Siz her şeysiniz!..
www.bahcekayakoyu.com

Artık AÖF li ;)

Kullanıcı avatarı
pelin_sitem
Uzman Doktor
İletişim:

Mesaj gönderen pelin_sitem » 19 Oca 2009, 11:20

ya zaten geçen senenin 2 döneminde bende eşarpla girdim 1 dönem belki orda izin vermezler diye başörtümü takmamıştım neyse gördüm giriyorlar
ikinci dönem gidim dedim cumartesi gittim hiçbişey demediler dosyaya filan geçecek diye bişey duymadım açıkçası ama pazar günü gittim tamam mı ben adam benim kitapçığı filan vermedi başörtülüyüm diye çıkıştım açıkçası bende dedim ki dünde girdim sınava bu okulda hiç öyle bişey duymadım uydurmayın filan diye adam dedi bana bildirmediler vermiyecem senin kağıdını neyse bu gitti oda girdiğim okul benim lise 1 deki okulum lise 2 geçtim ben açıköğretime herneyse gitti bu benim hocalarımın birine sordu izin var dediler tamam mı adam bütün sınıfa rezil oldu ama adamın dediklerini duyacaktınız moralim bozuldu zor topladım kendimi sınava zor kendimi verebildim ya sinirlendirdi iyice birde gidip gidip yanıma gelip durdu sınavda alıyo kimliğimi eline filan çok sinirim bozuldu ama 30 kredilik dersten 20 kredisini alabildim sadece çok kötü oldu ya o rezil oldu olmasına da moralim bozulmuştu benim ya inş alırlar iki sene aldılar şimdimi almayacaklarki ama yinede benimde sormam gerek ne olur ne olmaz demi arkadaşlar
sensiz çekillir mi bu hayat
unutmak benim için ölümle eşdeeğer
lütfen bırakma beni
tut ellerimden savurma rüzgara
ayırmasınlar kırmasınlar bu sevdayı
nasıl olur ben sensiz sen bensiz...

Kullanıcı avatarı
suheda
Yardımcı Uzman

Mesaj gönderen suheda » 19 Oca 2009, 11:40

ben ilk öğretimide açıktan bitirdim yani tam 6 kere bir çok okulda sınava girdim. başıma hiç böyle bişi gelmedi.inşallah da gelmez .

Kullanıcı avatarı
AvriLovski
Asistan
İletişim:

Mesaj gönderen AvriLovski » 19 Oca 2009, 12:49

bende okulu arıyım. Teşekkürler arkadaşlar

Kullanıcı avatarı
pelin_sitem
Uzman Doktor
İletişim:

Mesaj gönderen pelin_sitem » 19 Oca 2009, 15:00

yav bu arada bunu bende araştırim dedim gerekli yerlerle görüştüm halk eğitimi aradım hemen dediler aslında yasak girilmez ama bazı okullarımız izin veriyorlar siz müdürüyle konuşun diyince hemen netten tlfonunu buldum arayacağım yerlerin aradım müdür yok çarşamba günü belli olacak dediler şimdi burdan seslenim bende iskenderun inönü ilköğretim okulunda sınva girecek olan arkadaşlar varsa çarşamba günü sonucu belirtecem ama bakın yine söylüyorum

İSKENDERUN - İnönü İlköğretim okulu müdürüyle konuştuktan sonra yazacam buraya ok
lütfen bırakma beni

Kullanıcı avatarı
AvriLovski
Asistan
İletişim:

Mesaj gönderen AvriLovski » 20 Oca 2009, 11:36

bende aradım arkadaşlar çok üzgünüm ankara-fatih sultan mehmet lisesinde sınava girecek kapalı arkadaşlara duyurulur. Kapalı giremiyoruz.

akbaba
Doktor

Mesaj gönderen akbaba » 20 Oca 2009, 11:50

ben kapalı değilim ama bence bu haksızlık en azından aölde sınava girişleri serbest bırakmaları gerekir :!:
yaşlanarak değil yaşayarak tecrübe kazanılır,zaman insanları değil armutları olgunlaştırır. PEYAMİ SAFA

Kullanıcı avatarı
fatihsaki9
Doktor

Mesaj gönderen fatihsaki9 » 20 Oca 2009, 12:34

Bence de çok saşma bir şey bu olay. Belki kapalı olduğundan dolayı okuyamadığı örgün eğtimde olan arkadaşlar eğitimini tamamlamak için dışardan vermek istiyorlar sınavlarını ,böyle olayar ve kurallar olunca insanın içindeki okuma hevesi kırılır ister istemez...

sümeyye
İletişim:

Mesaj gönderen sümeyye » 20 Oca 2009, 21:52

AvriLovski yazdı:Sınava kapalı girenler oluyor mu arkadaşlar. kardeşim giren var dedi fakat bazı yerlerdede açtırılıyormuş. girenlerden öğrensem

Ben Açık Öğretim Lisesi 3.dönemdeyim.Şimdiye kadar sınavlara başörtüsü ile girdim.Herhangi bir sorun çıkmadı.Bazı yerlerdeki yöneticiler izin vermeyebiliyorlar.Artık kişilerin vicdanına kalmış diyorum.Gerçekten bilinçli kapanmış olanlar,inşaAllah sorun yaşamazlar.

Herkese başarılar dilerim.
"Yaradılanı severiz yaradandan ötürü"

Kullanıcı avatarı
pelin_sitem
Uzman Doktor
İletişim:

Mesaj gönderen pelin_sitem » 21 Oca 2009, 16:47

sağol sümeyyecim evet bende 3 defa girdim kapalı girebiliyoduk ama aradım müdür bugün görüşmem vardı gireceğim okulun müdürüyle görevliler ilgileniyo hazırlıklı gel dedi nasıl olcaksa hazırlıklı ya moral bozukluğundan başka bişey olmaz zaten izin verdikleri halde önceki sınavımda bir görevlinin yüzüne neler yaşamadım ki sınav kağıdımı vermedi hayvan herif çıkartacaktı
Allahtan benim lise 1 deki okulumdu başka sınıflarda izin var beyefendiye ne yaptıysak vermiyecekti bende tabi çıkıştım
lütfen bırakma beni

Kullanıcı avatarı
AvriLovski
Asistan
İletişim:

Mesaj gönderen AvriLovski » 21 Oca 2009, 20:33

valla bende aradım ama izin vermediler

Kullanıcı avatarı
Bal10cuk
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Bal10cuk » 22 Oca 2009, 13:48

ben ilk 2 dönem boyunca hep kapalı acık giriolardı gördüm ama son sınavda türbanlar cıksın içeriye telefon alınmayacak dısarıda bırakın falan dediler duyuru yaptılar bahcede herkes tepki gösterdi telefon olayına falan türbanlada girenler cıkarttı mecburen cıkartmayanlardan da imza alındı dosyaya gecirilecekmiş falan filan saçmalık :x

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön