3.dönem soru ve cevapları açıklandı

Sınavlar Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
Doçent
Forum Moderatörü
Mesajlar: 3303
Kayıt: 29 Nis 2011, 07:57

Re: 3.dönem soru ve cevapları açıklandı

Mesaj gönderen Doçent » 03 Eyl 2014, 18:06

AngeL yazdı:
Blueberry yazdı:
AngeL yazdı:Dönem 1 iken "acaba dönem 8 olur mu, acaba bu kadar dersi gecebilir miyim" demistim. Bitti. Derslerimi gecmisim, mezunuz nasipse.
tebrikler melek :11: öyle daha dün başlıyorduk sanki günler su gibi geçti :dede:
Tesekkürler Blueberry, ben de seni tebrik ederim. Hatirliyorsun degil mi hicbir sey bilmiyordum. Krediler, oturumlar, kitaplar, ders secmeler cok karisik geliyordu. Sana özel mesaj yaza yaza ögrendimm. (:
ben ilk ders çizelgesi vardı bir sayfada kredi ve ders saatlerini gösteriyordu bi baktım sonra heralde yaparım ya dedim :P ingilizce beni düşündürmüştü kaldı ki inglizcede takıldım biraz :37:

foruma geldiğimde bilmiyordum hiçbirşey burda yorum yapan arkadaşlardan ve adminlerimiz kripton, emrahk ve yağmurdamlaları sayesinde öğrendim...çok katkısı oldu bu forumun bana o yüzden şimdi hangi aöl okuyanla tanışsam buranın adresini veriyorum...

sana yardımım dokunduysa ne mutlu bana :utanma:


Hayat seni güldürmüyorsa espriyi anlamadın demektir.

Kullanıcı avatarı
AngeL
Doktor
Mesajlar: 212
Kayıt: 08 Kas 2011, 11:50

Re: 3.dönem soru ve cevapları açıklandı

Mesaj gönderen AngeL » 03 Eyl 2014, 22:02

Bütün derslerde hep 1 ve 2 var ( Matematik 1 ve Matematik 2 gibi) bunlari beraber mi secmek gerekir.Bir de bu dönem meselesi var, (Felsefe 1'in karsisinda dönem 5 yaziyor mesela) onlar ne anlama geliyor ve secim yaparken dikkate almak gerekiyor mu? (Cahillik zor sey).. (:
Cok fazla vaktim yok gene de ders calismaya özen gösteriyorum bu sebepten bir sey sormak istiyorum. Bu 1-2 yazan kitaplarin sadece 1 bölümünü calissak olur mu? Mesela Kimya 1-2 var elimde ve bu kitapta dersler kimya 1, kimya 2 olarak ayrilmis.Ben Kimya 1 den girecegime göre kimya 1'e calissam, kimya 2'den soru cikma ihtimali var mi varsa ikisini de calismaliyim cünkü zatn bir hayli kötüyüm bu element islerinde.. Bilgisi olan ?
Arkadaslar ögrenci girisi yaptigimda durumunuz ders secmek icin uygun degildir yaziyor. Kayit yeniledikten sonra mi uygun olacak ? Lise oturdugum yere uzak oldugu icin, kayit yenilemeye gidince kitaplarimi alabilirim belki diye düsünmüstüm..
Baksana su sorularima, ne kadar zorlaniyormusum. Sonradan kayit yenilemeyi, 1-2 yazan kitaplari, Felsefe 1'i 5 dönemde secmem gerektigini, dönem dönem alinmasi gereken dersleri, hepsini ögrendik. Aslinda belli bir düzeni varmis ve kolaymis. (:


Yalanlar üzerine inşa ettiğin onca çocuksu aşkın sayesinde
evet belki de cümle cihana hükmetmen sağlanacak
fakat tarihte asla, sahiden sana ait bir masal olmayacak!
çünkü muhtaç olduğun kudret ve de haysiyet, senin hain damarlarında zaten yok!

Ö.G.


Kullanıcı avatarı
Doçent
Forum Moderatörü
Mesajlar: 3303
Kayıt: 29 Nis 2011, 07:57

Re: 3.dönem soru ve cevapları açıklandı

Mesaj gönderen Doçent » 03 Eyl 2014, 22:27

haklısın işin içine girince kolay olduğunu öğrendik :26:
Hayat seni güldürmüyorsa espriyi anlamadın demektir.

Cevapla

“Sınavlar” sayfasına dön