Ek Sınav Şartları
Ek Sınav Şartları
iyi aksamlar forum sakinleri donemim toplam 12 aol donemi 8 kredim de 186 alanim yok ilk ek sinava giremedm buna girmek istiyorum fakat benim e-acikliseogretiminde durumunuz uygun degildir diyor bunun nedeni nedir acaba
Re: Ek Sınav Şartları
başvuru yapıp kayıt yeniledinmi?
herşeyi bilmen gerekmez..haddini bil yeter !!
bosuna basvuru yaparsam odedigim ucret gider diye endiseleniyorumnivli_83 yazdı:başvuru yapıp kayıt yeniledinmi?
Ilk önce Halk Eğitime gidip sor neden böyle bir uyarı var diye, baksınlar sisteme. Olur verirlerse akabinde ücreti yatırırsın bankaya...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
halk egitim bana cok uzak iki vasitalik yer sanssizim sanirim bu konuda arastirma yaptim ama durumumu yasayan birini bulamadm ya da uygun kosuluemrahk yazdı:Ilk önce Halk Eğitime gidip sor neden böyle bir uyarı var diye, baksınlar sisteme. Olur verirlerse akabinde ücreti yatırırsın bankaya...