Ne yazıkki çünkü insan oğlu yıkıcı ve umursamaz davranıyor ama yinede ilk param olsa yapacağım şey iskavidinavyada ormana yakin bir yerde ev almak çocukluk hayalimtebessümm yazdı:ama her şey hayallerimiz gibi olmuyorCartenza yazdı:Benim dediğimde buna benzer doga ile başbaşa ve zararsizca hayvanlarla beraber dostcatebessümm yazdı:ben hep çocuk kalmak ve koyumde hayvanlarına yaşamak isterdim
Isınma Köşesi
Re: Isınma Köşesi
Sonuna kadar savaşmaya hazırım ve elimden geleni yapıcam !
Bir Türk olarak elbette Türkiye'de doğduğum için mutluyum ve memnunum.
Yaşamayı tatmak istediğim yer Amazonlar kısa süreliğine deneme yapmak isterdim.
Hangi yılda doğmak istediğime karar veremiyorum çünkü bilmediğim bir çok yaşanmışlık var. Mesela Kızılderilileri hep merak etmişimdir onların en güzel yaşadıkları dönem olabilir.
Hangi yılda doğmak istediğime karar veremiyorum çünkü bilmediğim bir çok yaşanmışlık var. Mesela Kızılderilileri hep merak etmişimdir onların en güzel yaşadıkları dönem olabilir.
Kızılderililer demek o zaman 14.yy sana çok uygun benden tavsiye o dönemlerde aktar ve şifacılık o topraklarda epey gelişmişti ama sen güney amerikanin yerlileriyle olacağın için söyledim kuzey Amerika yerlileri 17 yy kadar sadece bitki ve avlanmada altin kuşak yaşayabildilerKGamze yazdı:Bir Türk olarak elbette Türkiye'de doğduğum için mutluyum ve memnunum.
Tamam Cartenza, bir gün doğduğum dönemi değiştirme fırsatı verilirse tavsiyeni dikkate alacağım o zaman. 
Tesekkur ederim nezaketiniz ve dikkatiniz için 
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
arkadaşlar yepyeni bir gün yepyeni bir konu TV programında gördüm hoşuma gitti açayim dedim:
KÜÇÜKKEN NEYİ NE SANIYORDUNUZ?
mesela ben patatesin hamurdan yapıldığını ve makarnanın ise ekildiğini sanıyordum
KÜÇÜKKEN NEYİ NE SANIYORDUNUZ?
mesela ben patatesin hamurdan yapıldığını ve makarnanın ise ekildiğini sanıyordum
Küçükken dünya da bir tek yaşadığım yerin var olduğunu sanıyordum 
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
ben küçükken televizyondaki görünen insanların küçük insancıklar olduğunu zannederdim kablodan geçerek tv kutusuna girdiklerini sanırdım çocukluk işte 
Ben çocuk iken misket oynadığımda bazı büyük misketlere bu misket 100'lük derlerdi bende 100 tane misketi elimde sıkıştırırdım bakardım elimden dökülüyor sonra o tek halinde olan 100 lüğe bakardım güneşe tutardım o misketi hala hala nasıl sığdırmışlar buna 100 misketi diye 
bende çizgi filmdeki kahramanların gerçekten var olduğunu sanırdım
Kredi:193
Dönem:8
<3mezun<3
<3mezun<3
şimdiki konumuz küçükken hangi mesleği isterdiniz şimdi ki mesleğiniz ne? yada ne okuyorsunuz 
<3mezun<3
<3mezun<3
Doktor olmak insanlara yardim etmek isterdim insanların hor gördüğü yasli insanlara kazazedelere yardim etmek YGS var umarım olur 
inşallahCartenza yazdı:Doktor olmak insanlara yardim etmek isterdim insanların hor gördüğü yasli insanlara kazazedelere yardim etmek YGS var umarım olur
<3mezun<3
<3mezun<3
ben ressam olmak istemiştim şimdi ev hanımıyımCartenza yazdı:Peki sen tebessüm ?
<3mezun<3
<3mezun<3