ah onu bı yapabilsem şiir bile yazıcamCartenza yazdı:Bence Rüfeyde hanım rahat bir yere oturup güzelce hayaller kurun ve kurduğunuz hayalleri agir agir resmedin eminim bilinç altinizda ki tüm eski zevkler her geçen gün geri gelecektir
Isınma Köşesi
- rüfeyde
- Doçent
Re: Isınma Köşesi
Gülene neden gülüyorsun diye sorulmaz; ama ağlayana neden ağladığı sorulur.
Sen de dualarında ağla ki, Rabbin sebebini sorsun!
Sizde haklısınız tabi ama bir gün yaparsınız ilk destekçilerinizdenim haberin olsunrüfeyde yazdı:ah onu bı yapabilsem şiir bile yazıcamCartenza yazdı:Bence Rüfeyde hanım rahat bir yere oturup güzelce hayaller kurun ve kurduğunuz hayalleri agir agir resmedin eminim bilinç altinizda ki tüm eski zevkler her geçen gün geri gelecektirnerdee cocuk zırzırı cekiyoz butun gun + gece
ama güzel düşüncen için tesekkur ederim
Sonuna kadar savaşmaya hazırım ve elimden geleni yapıcam !
- rüfeyde
- Doçent
Teşekkür ederim belki birgün nasip olurCartenza yazdı:Sizde haklısınız tabi ama bir gün yaparsınız ilk destekçilerinizdenim haberin olsunrüfeyde yazdı:ah onu bı yapabilsem şiir bile yazıcamCartenza yazdı:Bence Rüfeyde hanım rahat bir yere oturup güzelce hayaller kurun ve kurduğunuz hayalleri agir agir resmedin eminim bilinç altinizda ki tüm eski zevkler her geçen gün geri gelecektirnerdee cocuk zırzırı cekiyoz butun gun + gece
ama güzel düşüncen için tesekkur ederim
Gülene neden gülüyorsun diye sorulmaz; ama ağlayana neden ağladığı sorulur.
arkadaşlar en sevdiginiz yemek nedir?
asla yemem dediginiz şeyler var mı?
ve güzel yemek yapar misiniz?
asla yemem dediginiz şeyler var mı?
ve güzel yemek yapar misiniz?
Kredi:193
Dönem:8
<3mezun<3
<3mezun<3
Haftanın belli başlı günlere arkadaşlarımla müzik yapmak iiçin ayni evde kalırız ve yemekleri ben yaparım elim çok lezzetli değil ama yine hepsi yemeği zorla bana yaptırır en sevdiğim yemek aslında zor bir soru ama muhtemelen ızgara yemektir her zaman yiyemiyor insan ama en azından 3 ayda bir mangal yaparken nasip oluyor ne yapalım 
En sevdiğim yemek sulu patates yemeği en nefret ettiğim yemek de tavuklu pilav dalak kelle ciğer sonra pirparli şeyler yaparlar hiç sevmem yemek konusunda hassasiyetim var
Hemen her yemeği severek yerim ama birisi istisna: pırasa.. Bugüne kadar asla ağzıma sokmadım...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
En azından yemek yapıyorsun bu da iyidirCartenza yazdı:Haftanın belli başlı günlere arkadaşlarımla müzik yapmak iiçin ayni evde kalırız ve yemekleri ben yaparım elim çok lezzetli değil ama yine hepsi yemeği zorla bana yaptırır en sevdiğim yemek aslında zor bir soru ama muhtemelen ızgara yemektir her zaman yiyemiyor insan ama en azından 3 ayda bir mangal yaparken nasip oluyor ne yapalım
Erkeklerde mutfağa girmeli bence
<3mezun<3
<3mezun<3
Benimde et ürünleriyle pek aram yok aslında tüm yemekleri severim ama mide sorunu Yüzünden her şeyi Gönlümce yiyemiyorumRehber yazdı:En sevdiğim yemek sulu patates yemeği en nefret ettiğim yemek de tavuklu pilav dalak kelle ciğer sonra pirparli şeyler yaparlar hiç sevmem yemek konusunda hassasiyetim var
<3mezun<3
<3mezun<3
Hiç yediniz mi belki beğenirsinizemrahk yazdı:Hemen her yemeği severek yerim ama birisi istisna: pırasa.. Bugüne kadar asla ağzıma sokmadım...
<3mezun<3
<3mezun<3
Arkadaşlar çevrenizde sizi rahatsız eden şeyler Şikayetleriniz var mı?bıgün bunu konuşalım mı?
<3mezun<3
<3mezun<3
Benim şikayetim çok ama en çok değinmek istediğin minübüs şöförleri İstanbul'da yaşıyorum ve minübüs şöförlerinin dikkatsizliklerinden ve umursamazlıklarından bıktım
inmeden hareket edenler mi,bebeğim kucağımdayken oturmadan hareket edenler,hızlı sürenler ve bir çok şey 
<3mezun<3
<3mezun<3
Katılıyorum ama her şeyden önce yemek yapmak zevkli bencetebessümm yazdı:En azından yemek yapıyorsun bu da iyidirCartenza yazdı:Haftanın belli başlı günlere arkadaşlarımla müzik yapmak iiçin ayni evde kalırız ve yemekleri ben yaparım elim çok lezzetli değil ama yine hepsi yemeği zorla bana yaptırır en sevdiğim yemek aslında zor bir soru ama muhtemelen ızgara yemektir her zaman yiyemiyor insan ama en azından 3 ayda bir mangal yaparken nasip oluyor ne yapalım![]()
Katılıyorum ama her şeyden önce yemek yapmak zevkli benceCartenza yazdı:tebessümm yazdı:En azından yemek yapıyorsun bu da iyidirCartenza yazdı:Haftanın belli başlı günlere arkadaşlarımla müzik yapmak iiçin ayni evde kalırız ve yemekleri ben yaparım elim çok lezzetli değil ama yine hepsi yemeği zorla bana yaptırır en sevdiğim yemek aslında zor bir soru ama muhtemelen ızgara yemektir her zaman yiyemiyor insan ama en azından 3 ayda bir mangal yaparken nasip oluyor ne yapalım![]()
Gerçekten zevkli ama lezzetli olursa
Sinir eder malesef karşıdaki insanın duygu ve düşüncelerine SAYGI
Yok
<3mezun<3
<3mezun<3
- Köylü Kızı
- Onursal Üye