fasulye lezzetli oluyor mu bariRehber yazdı:Var ya Üniversite hayatı adam olmayanı adam ediyor beni efendi yaptı vallahi normalde ben kolay kolay evrim geçiren biri değilimdir ama çamaşır yıkamaya başladım fasülye yapmaya başladım çocuklara ders anlatmaya başladım temizliği öğretti iyi ki üniversiteliyim gerçi daha öncede böyleydim ama şimdi bu işler gözümde bambaşka oldu
Ders çalışmak kadar güzel bir şey yok bu hayatta bilgi öğreniyorsun ve karşında ki kıt beyinlilere fark yaratıyorsun.
Isınma Köşesi
Re: Isınma Köşesi
Kredi:193
Dönem:8
<3mezun<3
<3mezun<3
- rüfeyde
- Doçent
daha özet çıkartıyorumtebessümm yazdı:iyi gidiyor ama 2 gündür ara verdim heyecan doruktarüfeyde yazdı:Eee gır gır şamata güzelde azıcık ta derslerden konuşalım![]()
Nasıl gidiyo dersler sınava az kaldı
Matematik çıkmış soruları çözdüm çok az geldiler ya bana bide içlerinde yanlış sorular var canımı sıktı
Gülene neden gülüyorsun diye sorulmaz; ama ağlayana neden ağladığı sorulur.
Sen de dualarında ağla ki, Rabbin sebebini sorsun!
- rüfeyde
- Doçent
Rehber heh yolaa gell iyi öğren yemekleri ileride hatununa yaparsın

ben çok korkuyorum matematiktenrüfeyde yazdı:daha özet çıkartıyorumtebessümm yazdı:iyi gidiyor ama 2 gündür ara verdim heyecan doruktarüfeyde yazdı:Eee gır gır şamata güzelde azıcık ta derslerden konuşalım![]()
Nasıl gidiyo dersler sınava az kaldı![]()
![]()
Matematik çıkmış soruları çözdüm çok az geldiler ya bana bide içlerinde yanlış sorular var canımı sıktıbu dönemde yanlış sorular olursa canlarına okurum onların
![]()
![]()
<3mezun<3
<3mezun<3
- rüfeyde
- Doçent
ben çok korkuyorum matematiktentebessümm yazdı:Matematik çıkmış soruları çözdüm çok az geldiler ya bana bide içlerinde yanlış sorular var canımı sıktıbu dönemde yanlış sorular olursa canlarına okurum onların
![]()
![]()
Geçmiş dönem sorularını çözerken yardımcı olabilirim canım özelden msj atarsın
Sin.cos. onları bilmiyorum ama bakmadım hic zaten 3 tane çıkıyo çokta uzun bir konu kafa karıştırmaya değmez
Geçmiş dönem sorularını çözerken yardımcı olabilirim canım özelden msj atarsınrüfeyde yazdı:ben çok korkuyorum matematiktentebessümm yazdı:Matematik çıkmış soruları çözdüm çok az geldiler ya bana bide içlerinde yanlış sorular var canımı sıktıbu dönemde yanlış sorular olursa canlarına okurum onların
![]()
![]()
Sin.cos. onları bilmiyorum ama bakmadım hic zaten 3 tane çıkıyo çokta uzun bir konu kafa karıştırmaya değmez
teşekkür ederim canım
<3mezun<3
<3mezun<3
- rüfeyde
- Doçent
Rica ederim canım 
yiyenler parmaklarını ısırdı ertesi gün bana yalvardılar yapmadım yoksa bütün gün yemek yaptıracaklar bana prestijime toz kondurmamtebessümm yazdı:fasulye lezzetli oluyor mu bariRehber yazdı:Var ya Üniversite hayatı adam olmayanı adam ediyor beni efendi yaptı vallahi normalde ben kolay kolay evrim geçiren biri değilimdir ama çamaşır yıkamaya başladım fasülye yapmaya başladım çocuklara ders anlatmaya başladım temizliği öğretti iyi ki üniversiteliyim gerçi daha öncede böyleydim ama şimdi bu işler gözümde bambaşka oldu
Ders çalışmak kadar güzel bir şey yok bu hayatta bilgi öğreniyorsun ve karşında ki kıt beyinlilere fark yaratıyorsun.
bizede yollaRehber yazdı:yiyenler parmaklarını ısırdı ertesi gün bana yalvardılar yapmadım yoksa bütün gün yemek yaptıracaklar bana prestijime toz kondurmamtebessümm yazdı:fasulye lezzetli oluyor mu bariRehber yazdı:Var ya Üniversite hayatı adam olmayanı adam ediyor beni efendi yaptı vallahi normalde ben kolay kolay evrim geçiren biri değilimdir ama çamaşır yıkamaya başladım fasülye yapmaya başladım çocuklara ders anlatmaya başladım temizliği öğretti iyi ki üniversiteliyim gerçi daha öncede böyleydim ama şimdi bu işler gözümde bambaşka oldu
<3mezun<3
<3mezun<3
yaparım tabii kötü bir şey mi gülüyon öle kikirik kikirik ben sana attığım o filmdeki seyyid rıza gibi olacağımrüfeyde yazdı:Rehber heh yolaa gell iyi öğren yemekleri ileride hatununa yaparsın![]()
- rüfeyde
- Doçent
Köprüyü geçene kadar bu sözlerRehber yazdı:yaparım tabii kötü bir şey mi gülüyon öle kikirik kikirik ben sana attığım o filmdeki seyyid rıza gibi olacağımrüfeyde yazdı:Rehber heh yolaa gell iyi öğren yemekleri ileride hatununa yaparsın![]()
Ama sen yap tabi ya
katılıyorumrüfeyde yazdı:Köprüyü geçene kadar bu sözlerRehber yazdı:yaparım tabii kötü bir şey mi gülüyon öle kikirik kikirik ben sana attığım o filmdeki seyyid rıza gibi olacağımrüfeyde yazdı:Rehber heh yolaa gell iyi öğren yemekleri ileride hatununa yaparsın![]()
![]()
Ama sen yap tabi ya
<3mezun<3
<3mezun<3
- rüfeyde
- Doçent
Tebessümm ah ah nişanlıyken ne kadar güzeldi dimi
Saf saf inanıyorduk böyle dediklerinde
sonra evleniverdik toz pembe hayatımız renklendi

Aşkın gözü kördür derlerdi inanmazdım bak şimdi inandım