herkesi irana götürürsünKum yazdı:Neden Fadime abla?
Isınma Köşesi
Re: Isınma Köşesi
Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
SABIRSIZLANIYORUMtebessümm yazdı:evet bugün aciklaniyor
Hayatın gerçeklerini öğrensinler aslında siz de makul düşünemiyorsunuz eğer herkes benim gibi olsa İslami bir devrim olurdu.
Ben aşırı koyu bir BATI düşmanıyım.
En son Kum tarafından 24 Ara 2014, 14:39 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Fatıma 32 sayfadan başla yazışmalarımızı oku 
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
OOOO BAYAĞI ZAMANINI ALACAKKum yazdı:Fatıma 32 sayfadan başla yazışmalarımızı oku
daha uyuyorumKum yazdı:Fatıma 32 sayfadan başla yazışmalarımızı oku
Kredi:193
Dönem:8
<3mezun<3
<3mezun<3
en sevdiğim hayvan karga
sevmediklerim yılan,akrep
ne sokmuştu beni
bunların adını duyunca bile tüylerim diken diken oluyor.bu forumu sevdim kafama takılan herşeyi
cozuyor
gelecekteki hayalim şu an yok 
sevmediklerim yılan,akrep
bunların adını duyunca bile tüylerim diken diken oluyor.bu forumu sevdim kafama takılan herşeyi
cozuyor
Kredi:193
<3mezun<3
<3mezun<3
Forumun bana çok yararı oldu şahsen ben kendi açımdan yararlı buluyorum sağlam arkadaşlıklar var gerçekten aile ortamı gibi özellikle hakkı ödenmeyecek kadar bilgili arkadaşlarımızın ders notları yaşamışlıkları aöl ile ilgili bilgileri gerçekten bana çok yarar sağladı başka insanların farklı düşünenleri tanıdım renkliliği gördüm her yöreden her inançtan her kesimden insanların olması çok hoşuma gitti bu foruma üye olan arkadaşların aktif olmalarını ve öğrenebildiklerini öğrenmelerini tavsiye ederim ve bilmediklerimizi bizimle paylaşmalarını da tabi forumda emeği geçen kuran yorum atan bilgilendirenlere elimden geldiğince teşekkür ederim ve elbette samimi dostlarıma da

Sonuna kadar savaşmaya hazırım ve elimden geleni yapıcam !
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
evet bende teşekkür ederim hepinize herkesin emeği var bu forumda iyiki bulmuşum bu siteyiCartenza yazdı:Forumun bana çok yararı oldu şahsen ben kendi açımdan yararlı buluyorum sağlam arkadaşlıklar var gerçekten aile ortamı gibi özellikle hakkı ödenmeyecek kadar bilgili arkadaşlarımızın ders notları yaşamışlıkları aöl ile ilgili bilgileri gerçekten bana çok yarar sağladı başka insanların farklı düşünenleri tanıdım renkliliği gördüm her yöreden her inançtan her kesimden insanların olması çok hoşuma gitti bu foruma üye olan arkadaşların aktif olmalarını ve öğrenebildiklerini öğrenmelerini tavsiye ederim ve bilmediklerimizi bizimle paylaşmalarını da tabi forumda emeği geçen kuran yorum atan bilgilendirenlere elimden geldiğince teşekkür ederim ve elbette samimi dostlarıma da![]()
- rüfeyde
- Doçent
geri kalmışım yaşlandım sanırım
Ya hayvanların hepsini seviyorum benden uzak oldukları müddetçe
her hayvandan acayip kokar ve tiskinirim uzaktan severim asla dokunamam
Ya hayvanların hepsini seviyorum benden uzak oldukları müddetçe
her hayvandan acayip kokar ve tiskinirim uzaktan severim asla dokunamam
Gülene neden gülüyorsun diye sorulmaz; ama ağlayana neden ağladığı sorulur.
Sen de dualarında ağla ki, Rabbin sebebini sorsun!
Sen de dualarında ağla ki, Rabbin sebebini sorsun!
Arkadaşlar bir düşüncem var. Şimdi ben örgün eğitim olarak türkçe öğretmenliği okuyorum. Bölümüm 4 yıllık dört yıl sonra inşallah mezun olurum. Ben diyorum ki 4 yıl bir diploma ile mukavemet edeceğime bu sene ygs-lys girerek AÖF ten farsça dil egitimi bölüm var ise kayıt olup okusam nasıl olur 4 senede iki üni bitirmiş olacağım. Hem böyle yaparak kıdemim artar.
Ne diyorsunuz?
Ne diyorsunuz?
En son Kum tarafından 25 Ara 2014, 00:20 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
fikir güzel ama böyle bir bölüm var mıki? eğer varsa harika olur senin açındanKum yazdı:Arkadaşlar bir düşüncem var. Şimdi ben örgun eğitim olarak türkçe öğretmenliği okuyorum. Bölümüm 4 yıllık dört yıl sonra inşallah mezun olurum. Ben diyorum ki 4 yıl bir diploma ile mukavemet edeceğime bu sene ygs-lys girerek AÖF ten farsça dil egitimi bölüm var ise kayıt olup okusam nasıl olur 4 senede iki üni bitirmiş olacağım. Hem böyle yaparak kıdemim artar.
Ne diyorsunuz?
Aynen ben seviyorum farsça' yı bir taşla 2 atmaca vuracam