Ama baksana ya imrenerek bakmayalimda ne yapalımhtc-directioner yazdı:benle cartenza imrenerek bakıyoruzCartenza yazdı:Oy oy ikisinide yerim bensize bol bol mutluluklar dilerim dua edinde bizimde mutlu bir ailemiz olsun
nasılda gülümsüyorlar
Isınma Köşesi
Re: Isınma Köşesi
Sonuna kadar savaşmaya hazırım ve elimden geleni yapıcam !
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
babam çalışmamı istiyor ve ''sen bir iş yapma otur ders çalış'' diyorCartenza yazdı:
Sende haklısın gerçi oda büyük stres calismamak gibi bir şansın var mi ?
tabi annem hem fikir değil
Selamun Aleykum arkadaşlar ben geldim Allah muhabbetinizi arttırsın. Maşallah maşallah
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
evet yaaCartenza yazdı:Ama baksana ya imrenerek bakmayalimda ne yapalımhtc-directioner yazdı:benle cartenza imrenerek bakıyoruzCartenza yazdı:Oy oy ikisinide yerim bensize bol bol mutluluklar dilerim dua edinde bizimde mutlu bir ailemiz olsun
nasılda gülümsüyorlar
valla kendimi zor tutuyorum
Anladım bence sakın olumsuzluklara kapilma ve oku ben senin çok iyi yerlere geleceğine inanıyorum bir çok kişiden daha azimlisinhtc-directioner yazdı:babam çalışmamı istiyor ve ''sen bir iş yapma otur ders çalış'' diyorCartenza yazdı:
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
teşekkür ederim moral verdinCartenza yazdı:Anladım bence sakın olumsuzluklara kapilma ve oku ben senin çok iyi yerlere geleceğine inanıyorum bir çok kişiden daha azimlisinhtc-directioner yazdı:babam çalışmamı istiyor ve ''sen bir iş yapma otur ders çalış'' diyorCartenza yazdı:
İnsan bir selam alır. Teşekkür eder.Rehber yazdı:Selamun Aleykum arkadaşlar ben geldim Allah muhabbetinizi arttırsın. Maşallah maşallah
Çok ayıp! Sizin yerinize ben utandım.
Hatice and Cartenza
Nerelerdesin sen ya cidden bir ara başına bir şey mi geldi diye mesaj atacakdim tekrar hoşgeldinRehber yazdı:Selamun Aleykum arkadaşlar ben geldim Allah muhabbetinizi arttırsın. Maşallah maşallah
Hoş bulduk selam verdim görmediniz ya da üstünüze alınmadınız.
Evet uzun bir müddet yoktum bir sıkıntı yaşadım sonra sıkıntıyı atlattım Allah'a şükür.
Maşallah iyi ısınmışsınız.
Evet uzun bir müddet yoktum bir sıkıntı yaşadım sonra sıkıntıyı atlattım Allah'a şükür.
Hoş bulduk Fatıma kavuşturana şükürler olsun. Buradan Mete Han, Emrah Bey ve Fadime Abla'mı saygı ile selamlıyorum.
Geçmiş olsun yok tam yazacaktım sen benden 3 saniye evvel basmissin göndere hayırlısı olsun ne diyelimRehber yazdı:Hoş bulduk selam verdim görmediniz ya da üstünüze alınmadınız.
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
hoşgeldin tekrardanRehber yazdı:Selamun Aleykum arkadaşlar ben geldim Allah muhabbetinizi arttırsın. Maşallah maşallah
kusura bakma internet çok yavaş yazamadım bi türlü
Cartenza hayırlısı olsun düşünmen yeter
Ben Isınma Konusunun bu kadar çok ileri gidebileceğini hiç tahmin etmedim gerçekten de donup kaldım. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Durmak yok yola devam...
Maşallah hepiniz iyi ısınmışsınız biraz daha ısınırsanız nem kapacaksınız
Ben Isınma Konusunun bu kadar çok ileri gidebileceğini hiç tahmin etmedim gerçekten de donup kaldım. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Durmak yok yola devam...
Maşallah hepiniz iyi ısınmışsınız biraz daha ısınırsanız nem kapacaksınız
Hoş bulduk Hatice, önemli değil.htc-directioner yazdı:hoşgeldin tekrardanRehber yazdı:Selamun Aleykum arkadaşlar ben geldim Allah muhabbetinizi arttırsın. Maşallah maşallah
kusura bakma internet çok yavaş yazamadım bi türlü
Eeee arkadaşlar nasılsınız? Ben yok iken neler yaptınız ya ben bu konunun kaçıncı sayfasından başlayacağım okumaya yani sınavlardan nerelerden sorumluyum