Bu konuyu açman çok iyi oldu hem birbirimizi tanıdık hemde arkadaşlıklar baya ilerledi keşke diğer pasif üyelerde katılsaRehber yazdı:Cartenza hayırlısı olsun düşünmen yeter
Ben Isınma Konusunun bu kadar çok ileri gidebileceğini hiç tahmin etmedim gerçekten de donup kaldım. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Durmak yok yola devam...
Maşallah hepiniz iyi ısınmışsınız biraz daha ısınırsanız nem kapacaksınız
Isınma Köşesi
Re: Isınma Köşesi
Sonuna kadar savaşmaya hazırım ve elimden geleni yapıcam !
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
boşver okuma devam et burdan 
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
aynen katılıyorum sohbete doyamadıkCartenza yazdı:Bu konuyu açman çok iyi oldu hem birbirimizi tanıdık hemde arkadaşlıklar baya ilerledi keşke diğer pasif üyelerde katılsaRehber yazdı:Cartenza hayırlısı olsun düşünmen yeter
Ben Isınma Konusunun bu kadar çok ileri gidebileceğini hiç tahmin etmedim gerçekten de donup kaldım. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Durmak yok yola devam...
Maşallah hepiniz iyi ısınmışsınız biraz daha ısınırsanız nem kapacaksınızsayfa 27'den başla zaten hızlı ezberleniyor zorlanmassin
Bu güzel cevap idi.Cartenza yazdı:Bu konuyu açman çok iyi oldu hem birbirimizi tanıdık hemde arkadaşlıklar baya ilerledi keşke diğer pasif üyelerde katılsaRehber yazdı:Cartenza hayırlısı olsun düşünmen yeter
Maşallah hepiniz iyi ısınmışsınız biraz daha ısınırsanız nem kapacaksınızsayfa 27'den başla zaten hızlı ezberleniyor zorlanmassin
Aslında konuyu açmamda Hatice Hanımında payı var ben kurucusuyum o da yardımcım.
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
rica ederim ben vesile olmuşsam ne mutlu banaRehber yazdı:Bu güzel cevap idi.Cartenza yazdı:Bu konuyu açman çok iyi oldu hem birbirimizi tanıdık hemde arkadaşlıklar baya ilerledi keşke diğer pasif üyelerde katılsaRehber yazdı:Cartenza hayırlısı olsun düşünmen yeter
![]()
Aslında konuyu açmamda Hatice Hanımında payı var ben kurucusuyum o da yardımcım.
Hadi bir soruda benden daha önce böyle bir soru soruldu mu bilmiyorum?
Kendi isminizi kendinizin koyması için size yetki verilse ne koyardınız?
Ben
1- Abbas Musavi
2-Rehber
Bu iki isimden birini isterdim. En çok da iç güdülerim Rehber bana daha sevimli geliyor.
Kendi isminizi kendinizin koyması için size yetki verilse ne koyardınız?
Ben
1- Abbas Musavi
2-Rehber
Bu iki isimden birini isterdim. En çok da iç güdülerim Rehber bana daha sevimli geliyor.
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
benim ismimin
yağmur
başak
olmasını isterdim
yağmur
başak
olmasını isterdim
Senin ismini çok beğeniyorum ben
Fatıma
Zeynep isimlerini de seviyorum.
Fatıma
Zeynep isimlerini de seviyorum.
Ben ismimden memnunum Umut Gazi Aslan gayet güzel pek düşünmedim başka bir isim 
Sonuna kadar savaşmaya hazırım ve elimden geleni yapıcam !
- rüfeyde
- Doçent
İsmimden memnunum bende
Melike
Melike
Gülene neden gülüyorsun diye sorulmaz; ama ağlayana neden ağladığı sorulur.
Sen de dualarında ağla ki, Rabbin sebebini sorsun!
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
sen zaten meleksin ablamm benimrüfeyde yazdı:İsmimden memnunum bende![]()
Melike
- rüfeyde
- Doçent
ooyy Canımhtc-directioner yazdı:sen zaten meleksin ablamm benimrüfeyde yazdı:İsmimden memnunum bende![]()
Melike
Gülene neden gülüyorsun diye sorulmaz; ama ağlayana neden ağladığı sorulur.
Rüfeyde Enes için dediklerimi yaptın mı?
yok düşünseydin bir de senin ismin kadar güzel isim var mı yatebessümm yazdı:hiç düşünmedim ismimi seviyorum