Teşekürlerhtc-directioner yazdı:gerçekten benziyorsunCartenza yazdı:
Teşekkür ederim ha birde aynen bu şekilde sakalı mı saçımı uzatınca şuan ki haline kesince gençliğine benzetiyorlar![]()
Isınma Köşesi
Re: Isınma Köşesi
Sonuna kadar savaşmaya hazırım ve elimden geleni yapıcam !
Arkadaşlar çok heyecanlıyım iş çıkışı arkadaşlarla buluşup çalıştığımız şarkıları çekeceğiz forumda paylaşmak için sabırsızlanıyorum umarım beğenir yorumlarınızı eksik etmessiniz

arkadaşlar sınav giriş belgesi yamuk çıkmış bir sorun olur mu?
Kredi:193
Dönem:8
<3mezun<3
<3mezun<3
Yazılar belirginse bir sorun olmaz bencetebessümm yazdı:arkadaşlar sınav giriş belgesi yamuk çıkmış bir sorun olur mu?
- rüfeyde
- Doçent
Fotojeniklere ölümmmmCartenza yazdı:Olsun abla güzelliğin yeter sen iste tüm fotoğraf makinalarini yok edelim fotojenikligi kaldiralimrüfeyde yazdı:Cartenza güzelligi alırken az da fotojenikliği alsaymışım iyi olacakmıshiçç fotojenik degilim hiçç
Gülene neden gülüyorsun diye sorulmaz; ama ağlayana neden ağladığı sorulur.
Sen de dualarında ağla ki, Rabbin sebebini sorsun!
- rüfeyde
- Doçent
bende dinlemek icin sabırsızlandımCartenza yazdı:Arkadaşlar çok heyecanlıyım iş çıkışı arkadaşlarla buluşup çalıştığımız şarkıları çekeceğiz forumda paylaşmak için sabırsızlanıyorum umarım beğenir yorumlarınızı eksik etmessiniz![]()
- rüfeyde
- Doçent
olmaz canımtebessümm yazdı:arkadaşlar sınav giriş belgesi yamuk çıkmış bir sorun olur mu?
Ahhahaha Rüfeyde ablanın yardımcısı olarak bizzat ordu başında ben olmak istiyorumrüfeyde yazdı:Fotojeniklere ölümmmmCartenza yazdı:Olsun abla güzelliğin yeter sen iste tüm fotoğraf makinalarini yok edelim fotojenikligi kaldiralimrüfeyde yazdı:Cartenza güzelligi alırken az da fotojenikliği alsaymışım iyi olacakmıshiçç fotojenik degilim hiçç
![]()
![]()
Güveninizi kaybeden kişiye tekrar güvenilebilir mi?
ben guvenemiyorum
arkadaşlar teşekkür ederim icimi rahatlattiniz
arkadaşlar teşekkür ederim icimi rahatlattiniz
Kredi:193
<3mezun<3
<3mezun<3
Ben bırak güvenmeyi ona bu şansı bile tanımam. Güven kazanmak kolay değil, kaybettiğin zamanda telafisi yoktur. Çok zor yani insan paranoyak düşünür şek ve şüpheye kapılır.
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
hadi bakalım nasıl olacakCartenza yazdı:Arkadaşlar çok heyecanlıyım iş çıkışı arkadaşlarla buluşup çalıştığımız şarkıları çekeceğiz forumda paylaşmak için sabırsızlanıyorum umarım beğenir yorumlarınızı eksik etmessiniz![]()
bende sabırsızlanıyorum
şarkıyı yapan san ve arkadaşların ama heyacanlanan ben
En son Köylü Kızı tarafından 26 Ara 2014, 21:34 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
bence herkes ikinci bir şansı hakkediyordurRehber yazdı:Güveninizi kaybeden kişiye tekrar güvenilebilir mi?
ben ona şans veririm tekrar aynı ise
bi daha güvenmem
Ya seni aldatsa ne yapacaksın?htc-directioner yazdı:bence herkes ikinci bir şansı hakkediyordurRehber yazdı:Güveninizi kaybeden kişiye tekrar güvenilebilir mi?![]()
bi daha güvenmem
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
ya mecbur kalmışsa ve ben bunu bilmişsem mecbur olduğunu şans veririmRehber yazdı:Ya seni aldatsa ne yapacaksın?htc-directioner yazdı:bence herkes ikinci bir şansı hakkediyordurRehber yazdı:Güveninizi kaybeden kişiye tekrar güvenilebilir mi?![]()
bi daha güvenmem
ama kasten tabiki güvenmem ne olursa olsun asla