Hic düşünmemiştim ama olabilirtebessümm yazdı:beğen butonu olsunCartenza yazdı:Arkadaşlar bu güzel forumumuzda bir eksiklik buluyor musunuz ? Su olsa ne güzel olurdu dediğimiz ne var değerli yönetici ve moderatörlere söylemek istediğiniz bir sey var mi ?
Isınma Köşesi
Re: Isınma Köşesi
Sonuna kadar savaşmaya hazırım ve elimden geleni yapıcam !
Fatıma bunu oku bunu okuRehber yazdı:Fatıma ben senin heyecanını giderecek ilacı biliyorum ama önce şu 2 meselesinde anlaşmak lazım seninle. Yoksa söylemem derdinin devası bende
ne yapacan onuRehber yazdı:Dokunulmazlık diploması istiyorum.
Kredi:193
Dönem:8
<3mezun<3
<3mezun<3
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
evet keşke profil isimlerimizi değiştirebilsekCartenza yazdı:Arkadaşlar bu güzel forumumuzda bir eksiklik buluyor musunuz ? Su olsa ne güzel olurdu dediğimiz ne var değerli yönetici ve moderatörlere söylemek istediğiniz bir sey var mi ?
Yöneticilerden mi ? Desene vay halimizeRehber yazdı:Dokunulmazlık diploması istiyorum.
görmüyorum onuRehber yazdı:Fatıma bunu oku bunu okuRehber yazdı:Fatıma ben senin heyecanını giderecek ilacı biliyorum ama önce şu 2 meselesinde anlaşmak lazım seninle. Yoksa söylemem derdinin devası bende
<3mezun<3
<3mezun<3
boynuma takıp dışarıda hava atacam artık kimse bana dokunamaz dokunulmazlık diplomam var baaakk sizin var mı böyle armanız. 
Olabilir ama sıkıntılı bir is her kesin en fazla 1 hakkı olsa olabilir amahtc-directioner yazdı:evet keşke profil isimlerimizi değiştirebilsekCartenza yazdı:Arkadaşlar bu güzel forumumuzda bir eksiklik buluyor musunuz ? Su olsa ne güzel olurdu dediğimiz ne var değerli yönetici ve moderatörlere söylemek istediğiniz bir sey var mi ?
Gözlük doktorumuz Civan'a görün derimtebessümm yazdı:görmüyorum onuRehber yazdı:Fatıma bunu oku bunu okuRehber yazdı:Fatıma ben senin heyecanını giderecek ilacı biliyorum ama önce şu 2 meselesinde anlaşmak lazım seninle. Yoksa söylemem derdinin devası bende![]()
![]()
Rehber yazdı:boynuma takıp dışarıda hava atacam artık kimse bana dokunamaz dokunulmazlık diplomam var baaakk sizin var mı böyle armanız.
<3mezun<3
<3mezun<3
bu sözü unutma geri sana iade edeceğim.tebessümm yazdı:işime gelenleri görüyorum![]()
tebessümm yazdı:işime gelenleri görüyorum![]()
Rehber yazdı:bu sözü unutma geri sana iade edeceğim.tebessümm yazdı:işime gelenleri görüyorum![]()
<3mezun<3
<3mezun<3
Rehber yazdı:bu sözü unutma geri sana iade edeceğim.tebessümm yazdı:işime gelenleri görüyorum![]()