duymaması normalRehber yazdı:frezik midir freizekmidir adı her ne ise google amcam bunu bilmiyor hiç duymamış
Isınma Köşesi
Re: Isınma Köşesi
Kredi:193
Dönem:8
<3mezun<3
<3mezun<3
Eskiden öyle derdik diye şey ettim ablacım
[/quote]
bizde derdik

bizde derdik
<3mezun<3
<3mezun<3
Peki ilk kaç yasınızda aşk hissini yasadiniz ? Ben 7 yasında Beyza diye bir kıza ask hissi duymuştum 
Sonuna kadar savaşmaya hazırım ve elimden geleni yapıcam !
tebessüm canım kebap istedi eşine yol görünüyor gibi 
ben evlenene kadar hissetmedim eşim ilk ve sonnnCartenza yazdı:Peki ilk kaç yasınızda aşk hissini yasadiniz ? Ben 7 yasında Beyza diye bir kıza ask hissi duymuştum
<3mezun<3
<3mezun<3
ne istersin adana urfaRehber yazdı:tebessüm canım kebap istedi eşine yol görünüyor gibi
<3mezun<3
<3mezun<3
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
valla ben aşık olduğumu sandığım yıllar ergenlikte başladıCartenza yazdı:Peki ilk kaç yasınızda aşk hissini yasadiniz ? Ben 7 yasında Beyza diye bir kıza ask hissi duymuştum
Anladım peki olmamış mi hisler gercek değil miydihtc-directioner yazdı:valla ben aşık olduğumu sandığım yıllar ergenlikte başladıCartenza yazdı:Peki ilk kaç yasınızda aşk hissini yasadiniz ? Ben 7 yasında Beyza diye bir kıza ask hissi duymuştum
Oh oh ne güzel ablam nice senelere bu güzel birlikteliğiniztebessümm yazdı:ben evlenene kadar hissetmedim eşim ilk ve sonnnCartenza yazdı:Peki ilk kaç yasınızda aşk hissini yasadiniz ? Ben 7 yasında Beyza diye bir kıza ask hissi duymuştum![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
teşekkür ederimCartenza yazdı:Oh oh ne güzel ablam nice senelere bu güzel birlikteliğiniztebessümm yazdı:ben evlenene kadar hissetmedim eşim ilk ve sonnnCartenza yazdı:Peki ilk kaç yasınızda aşk hissini yasadiniz ? Ben 7 yasında Beyza diye bir kıza ask hissi duymuştum![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
<3mezun<3
<3mezun<3
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
hayır platonik diyelimCartenza yazdı:Anladım peki olmamış mi hisler gercek değil miydihtc-directioner yazdı:valla ben aşık olduğumu sandığım yıllar ergenlikte başladıCartenza yazdı:Peki ilk kaç yasınızda aşk hissini yasadiniz ? Ben 7 yasında Beyza diye bir kıza ask hissi duymuştum
ben kimseye aşk olamıyorum çünkü kızlarla konuşamıyorum dilim lal oluyor elim ayağım titriyor ama bir kız arkadaşım olsun yol arkadaşım olsun isterim ama huyum kurusun işte
tebessüm adana alayım ben
Hatice ablama erkek mi yok hem senin kadar anlayışlısını bulsunlar da görelim bakalım artistler

Olsun belki bir gün öyle bir konuşursun ki her şeyin en iyisine kavusursun boyle düşünmek lazimRehber yazdı:ben kimseye aşk olamıyorum çünkü kızlarla konuşamıyorum dilim lal oluyor elim ayağım titriyor ama bir kız arkadaşım olsun yol arkadaşım olsun isterim ama huyum kurusun işte